Arvostelu

CashBuddy Arvostelu

cashbuddy.fi

Cashbuddy myöntää keskisuuria kulutusluottoa ja on monien muiden kulutusluottoja myöntävien rahoitusalanyhtiöiden tapaan täysin verkossa toimiva palvelu. Cashbuddy lainapalvelun takana on täysin suomalainen Cashbuddy Oy. Suomen lisäksi yrityksellä on ollut toimintaa myös Ruotsissa. Yrityksellä on tähän mennessä ollut mittava määrä asiakkaita niin Suomessa kuin Ruotsissa, vaikka lainapalvelu ei olekaan aivan tunnetuimmasta päästä. Cash buddy voi siis olla todellinen kaveri suomalaiselle lainahakijalle, joka tarvitsee ylimääräistä käteistä nopeasti käyttöönsä.

Cashbuddy on siitä erikoinen lainapalvelu, että se on panostanut palveluissaan etenkin mobiiliystävällisyyteen. Yhä useampi laina-asiakas tarkastelee lainojaan nimenomaan oman puhelimen kautta. Siksi mobiiliystävällisyys on laadukas tekijä nettisivujen osalta, koska lainaa haetaan yhä useammin oman älypuhelimen kautta.

Cashbuddy tarjoaa lainaa aina 3000 euroon saakka. Laina hakemus on helppo täyttää verkossa ja yleensä lainapäätös saadaan heti. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu siis myös puhelimella, joten sinun ei tarvitse vaivautua edes kaivamaan omaa läppäriä esille. Tämän helpompaa ja nopeampaa ei lainanhakeminen voisi enää olla. Lainahakemuksen voi tehdä alusta loppuun saakka vaikka sitten oman puhelimen välityksellä. Voit allekirjoittaa lainan omilla verkkopankkitunnuksilla ja laina maksetaan tilillesi yleensä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Kannattaa huomata, että sinun tulee toimittaa tulotosite todistukseksi tuloistasi saadaksesi lainan.

Voit hakea Cashbuddyn kautta niin matkarahaa, remonttilainaa, lainankorotusta, kulutusluottoa kuin pikavippejä. periaatteessa kyseessä on enemmän tai vähemmän samat lainatuotteet, mutta monipuolisuuden vuoksi Cashbuddy on tuonut ne selvästi esille, osoittaakseen, kuinka monipuolisesti heidän myöntämää lainaa voidaan käyttää.

Mitä kannattaa ottaa huomioon lainaa hakiessa?

Jotta lainan hakeminen olisi mahdollisimman nopeaa, on muutama asia, jonka voit tehdä ennen, kun ryhdyt tekemään lainahakemusta. Varaa käsien ulottuville oma tilinumerosi, pankkitunnukset sekä todistus omista tuloistasi. Joku saattaa kokea vaivalloisena seikkana oman tulotodistuksen toimittamisen. Mutta vaikka se aiheuttaakin hieman ylimääräistä vaivaa, on se myös osoitus lainanantajan luotettavuudesta, koska se haluaa varmistua asiakkaan maksukyvystä. Tämä on ehdottomasti hyvän protokollan mukaista lainanantajan puolelta.

Voit hakea lainaa milloin vain Cashbuddyn verkkosivuilta. Lainahakemuksen voi siis täyttää kellon ympäri. Voit hyödyntää ennen lainahakemuksen täyttämistä Cashbuddyn lainalaskuria, johon voit syöttää haluamasi summan. Esimerkki lainana voi toimia esimerkiksi 2000 euron laina, 60 kuukauden maksuajalla, jolloin kuukausittaisen lyhennyserän summaksi tulee 72 euroa. Lainalaskuri antaa sinulle suuntaa antavan kuvan siitä, millaiset lainan kustannukset tulisivat olemaan. Kannattaa kuitenkin huomata, ettei lainalaskuri välttämättä ota huomioon lainan kaikkia kustannuksia, joten kannattaa aina tarkastaa lopullisesta lainatarjouksesta.

Voit siis hakea lainaa helposti 1000-3000 euron väliltä. Saat lainallesi jopa viiden vuoden takaisinmaksuajan. Lisäksi voit tehdä maksusuunnitelmaan niin, että kuukausittaiset lyhennyserät ovat juuri sinulle sopivia. Cashbuddyn lainanhakuprosessi on myös todella nopea. Periaatteessa lainapäätös tehdään jo lainanhakuprosessin aikana, joten voit päästä saman tien allekirjoittamaan lainasopimuksen omilla verkkopankkitunnuksilla.

Kuka voi saada lainaa?

Voit saada lainaa Cashbuddyn kautta mikäli olet yli 20 vuotias ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi sinulla tulee olla säännölliset kuukausitulot.

Cashbuddyn laina ehdot ovat varsin joustavat, koska lainanhakijalta ei esimerkiksi edellytetä vaikuista työsuhdetta, eikä esimerkiksi haittaa, jos olet vielä koeajalla. Riittää siis, että sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.

Lainan korottaminen

Moni tulee siihen tulokseen, että haluaakin hakea vielä lisää lainaa. Cashbuddyn kautta on mahdollista hakea myös lainan korotusta. Lainakorotukset käsitellään kuitenkin aina uutena lainahakemuksena. Lainan korotus toimii siten, että uudesta lainasta vähennetään oma sen hetkinen lainasi, jonka jälkeen tilille maksetaan jäljelle jäävä osuus. Asiakkaan kannalta menettelytavalla ei kuitenkaan ole väliä, vaan pääasia on, että rahaa saadaan lisää helposti ja nopeasti.

Hae lainaa huolella

Lainaa kannattaa aina hakea huolella. Silti lainahakemus on aina ilmainen, etkä vielä siinä vaiheessa sitoudu mihinkään. Saat myös mahdollisuuden päästä hyväksymään lainatarjouksen heti. Tätä ennen sinun tulee olla kuitenkin ladannut oma tulotositteesi. Lisäksi laina pitää aina vahvistaa omilla verkkopankkitunnuksilla. Ennen lainan hyväksymistä pääset myös tutustumaan lainan ehtoihin ja kustannuksiin tarkemmin. Halutessasi voit myös peruuttaa lainahakemuksen halutessasi ja hakea vaikka uuden toiselle summalle. Jos tulet toisiin aatoksiin ja haluat hakea sittenkin vähän isompaa lainaa, voit tehdä uuden lainahakemuksen helposti verkossa.

*REKLAAMI

Lainan saat nopeasti käyttöösi, sillä laina maksetaan tilillesi seuraavan arkipäivän aikana. Tämä saattaa kuitenkin hieman riippua pankista. Jos kuitenkin olet täyttänyt lainahakemuksen huolella, ei viiveitä pitäisi syntyä. Muistathan myös toimittaa kaikki tarvittavat liitteet.

Lainan lyhentäminen

Oman lainan seuraaminen on helppoa Cashbuddyn OmaBuddy palvelussa. Lisäksi lainayhtiö lähettää myös kuukausittaisen laskun, josta näet sinulle suoraan lyhennettävä summa. Lainan lyhentäminen on yksinkertaista, koska lyhennettävä summa pysyy samana koko lainan lyhentämisen ajan ja viitenumerona voit käyttää omaa lainanumeroasi. Jos kuitenkin hukkaat laskun, voit tarkistaa maksun tiedot helposti OmaBuddy palvelusta. Jokainen pääsee lainanmaksajana käyttämään palvelua ilmaiseksi, ja pääset kirjautumaan palveluun omien verkkopankkitunnuksien avulla.

Mikäli sinun tarvitsee tehdä muutoksia takaisinmaksusuunnitelmaan, myös se onnistuu helposti neuvottelemalla maksuohjelman muutoksista. Tämä onnistuu helposti olemalla yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostitse. Muista aina olla yhteydessä asiakaspalveluun hyvissä ajoin, mikäli sinulla on ongelmia laskunmaksun kanssa. Cashbuddy ei voi myöntää lisää maksuaikaa jo myöhässä oleville maksuille. Lainan kohdalla on tärkeää hoitaa maksuasiansa kunnolla, ja hyvissä ajoin hakea lisää maksuaikaa lainanantajalta.

Takaisinmaksu on varsin joustavaa, koska voi pyytää myös lyhennysvapaan kuukauden suoraan asiakaspalvelun kautta. Voit myös rauhassa maksaa suurempia summia tai lainan kokonaan pois. Voit siis hoitaa lainaasi siten, kuten se sinulle parhaiten sopii.

Yhteenveto

Kuten voit hoitaa laina-asiasi verkossa kätevästi OmaBuddy lainapalvelun kautta. Tässä palvelussa näet helposti kaikki lainaasi liittyvät asiat sekä lainasi reaaliaikaisen tilanteen. Sen lisäksi voit olla yhteydessä Cashbuddyn asiakaspalveluun niin puhelimitse kuin sähköpostilla. Valitettavasti Cashbuddyn asiakaspalvelu on auki melko rajallisesti, joten voi olla helpompaa tarkistaa asia verkossa tai lähettää sähköpostia. Joka tapauksessa Cashbuddyn henkilöstö auttaa sinua mielellään kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissä.

Cashbuddy on erittäin yksinkertainen, helppokäyttöinen ja kaiken kaikkiaan selkeä lainapalvelu. Isoon rahantarpeeseen palvelu ei kuitenkaan sovellu sillä lainaa saa vain muutaman tuhannen euron verran. Pieneen ja keskisuureen rahantarpeeseen palvelu soveltuu siis hyvin. Laina on helppo hakea ja lainanhakuprosessi on nopea. Takaisinmaksuun saa tarvittaessa joustoa, ja yleensä pelkkä yhteydenotto asiakaspalveluun riittää.

Muistathan sekä vertailla ja lainata rahaa hakiessasi itsellesi parasta lainaa. Voit hyödyntää Cashbuddyn lainalaskuria ja kokeilla lainaa erilaisilla summilla. Lainoissa kannattaa aina vertailla eri kokoisten lainojen sekä takaisinmaksuaikojen kulurakenteita. Cashbuddyn sivulla pääset helposti tutustumaan kaikkiin lainatuotteisiin, ja voit tutustua niihin aivan omassa rauhassa.

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI