Arvostelu

Ege Arvostelu

ege

Ege finance on luotettava lainapalvelu, jonka kautta voi hakea pieniä sekä keskisuuria pikaluottoja. Nämä lainat ovat lähes poikkeuksetta vakuudettomia lainoja. Ege.fi tarjoaa asiakkailleen helppoa ja vaivatonta lainapalvelua ilman turhia välikäsiä.

Ege Finance Oy on perustettu vuonna 2008 ja on laadukas rahoitusalan toimija. Yhtiö on myöntänyt lainoja erilaisten lainapalveluiden kautta jo pidempään ja varsinainen Ege.fi on yrityksen uusin lainapalvelu.

Mikä Ege?

Ege on yksityinen rahoitusalan toimija ja on palvellut suomalaisia kuluttajia jo vuosien ajan. Suomen markkinoilla yritys on aloittanut vuonna 2009. Ege on lainanantajana tuonut osaamistaan Suomeen ulkomailta käsin. Vaikka yritys ei tarjoakaan aivan markkinoiden suurimpia lainoja, on yhtiö lainanantajana kuitenkin loistava lisä Suomen lainamarkkinoille.

Egen filosofia tiivistyy tyytyväisiin asiakkaisiin. Ege siis haluaa palvella asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. He ovat jatkuvasti kehittäneet palvelujaan ja toivovat saavansa arvokasta asiakaspalautetta, jotta he voisivat palvella asiakkaitaan entistäkin paremmin.

Ege laina

Ege lainaa voi hakea jokainen 20 – 70 -vuotias luottokelpoinen henkilö. Lainanhakijalla on oltava myös säännölliset tulot, mutta erillisiä vakuuksia ei kuitenkaan tarvita. Lainan saadakseen Ege saattaa pyytää kolmen kuukauden pankkitiliotteet, varsinkin suurempien lainasummien kohdalla. Ege on luotettava lainanantaja, joka haluaa varmistaa lainanottajan maksukyvyn, maksuvaikeuksien syntymisen estämiseksi.

Tällä hetkellä Egen tarjoama laina voi olla 100€ – 2 800€ välillä. Nykyiset asiakkaat voivat hakea lainaa oman henkilökohtaisen limiittinsä puitteissa.

Lainan hakeminen Ege:n kautta on todella helppoa. Voit täyttää hakemuksen netissä ja kirjautua palveluun turvallisesti omien pankkitunnuksien avulla. Hakemus kannattaa täyttää huolella, sillä vastaukset vaikuttavat saamaasi luottopäätökseen. Hakemuksessa kysytään monia henkilökohtaiseen talouteen liittyviä kysymyksiä, joihin kannattaa vastata totuudenmukaisesti.

Lainaa saa Egen kautta suhteellisen nopeasti. Vanhana asiakkaana prosessi saattaa olla hieman nopeampi mutta joskus rahoja saattaa joutua odottamaan pari päivää. Rahat siirretään asiakkaan tilille, kun myönteinen luottopäätös on annettu. Mikäli sinulla on kiire saada lainaa, voit tilata myös Ekspress-palvelun Ege.fi itsepalvelun kautta. Palvelun tilaaminen onnistuu myös tekstiviestin avulla. Ekspress-palvelun avulla saat rahat tilillesi viimeistään puolen tunnin kuluessa. Tällainen pikapalvelu on tervetullut lisä Ege:n palveluihin. Ege haluaa palvella asiakkaitaan mahdollisimman monipuolisesti laadukkailla palveluillaan. Kannattaa kuitenkin aina varmistaa, millaisia kuluja eri palveluihin saattaa liittyä. Asiakkaan tulee aina lukea lainaehdot huolella läpi ennen lainanottamista. Vastuullisuutta edellytetään siis myös lainanhakijalta lainanmyöntäjän lisäksi: lainahakijan tulee tietää, mihin hän on sitoutumassa.

Oman lainan seuraaminen on helppoa ollessasi Ege:n asiakas. Saat sähköpostitse maksutaulukon lainan takaisinmaksua varten. Taulukosta näet helposti oman maksusuunnitelman, eräpäivät ja lyhennyksien summat. Laskut näet myös reaaliajassa Ege:n itsepalvelussa. On tärkeää, että seuraat laskujasi ja pysyt ajan tasalla lainanlyhennyksien osalta. Ege on tehnyt tämän asiakkailleen todella helpoksi.

Lainan kustannukset

Ege:n kautta saatujen lainojen vuosikorko on vaihtuva. Todellisuudessa luottojen vuosikorko on noin 50 prosentin luokkaa. Tämä saattaa kuulostaa varsin korkealta, mutta lainan kokonaiskustannukset riippuvat myös otetusta lainasummasta sekä takaisinmaksuajasta. Todelliset vuosikorot ovat Ege-lainan kohdalla korkeintaan 50 % silloin, kun laina lyhennetään olemassa olevan lainasopimuksen puitteissa.

Esimerkiksi 500 euron lainassa puolen vuoden maksuajalla on mahdollista saada 112,18 euron kuukausittaisella lyhennyksellä 49,95 % vuosikorko. Monelle, jolla kuukaudessa lainaa ei ole mahdollista lyhentää pois kerralla kovin suuria määriä, kuukausittaisen lyhennyssumman tulee pysyä kohtuullisena. Kannattaa kuitenkin huomata, että monen muun lainanantajan tapaan Ege perii 73 euron nostopalkkion. Kustannukset ja maksut sekä viivästymiskulut ovat hyvin samaa luokkaa kuin monessa muussa Suomessa toimivassa lainapalvelussa.

Ege:n kohdalla asiakas voi olla varma siitä, että todelliseen vuosikorkoon tosiaan kuuluu lainan kaikki kulut, joten yllätyksiä ei myöhemmin pääse syntymään.

*REKLAAMI

Lainakuluja on kuitenkin aina suositeltavaa verrata ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Kannattaa tarkkailla omaa taloudellista tilannetta ja pohtia, minkä suuruinen laina sopii omaan kuukausittaiseen budjettiin. Kuukausittaiset lyhennykset eivät saisi vetää omaa taloutta liian tiukalle missään vaiheessa. Perussääntönä voidaan pitää 40 prosentin sääntöä, jossa lainan takaisinmaksukulut eivät saisi ylittää yli 40 prosenttia kuukausittaisista tuloista.

Ege lainojen takaisinmaksuajat vaihtelevat muutamasta kuukaudesta aina vuoteen saakka, joten asiakkaalla on mahdollisuus luoda itselleen sopiva takaisinmaksusuunnitelma.

Lainaa vastuullisesti

Kannattaa muistaa, että pikalainat ovat aina tarkoitettu vain tilapäiseen tarpeeseen, eivätkä ne ole pidemmän tähtäimen ratkaisu oman talouden tasapainottamisessa. Ota lainaa aina vain sen verran kuin tarvitset ja muista, että laina täytyy maksaa myös takaisin. Ege kannattaa vastuullista lainanottoa ja haluaa aina varmistaa asiakkaan maksukyvyn.

Pikalaina voi kuitenkin joskus olla varsinainen arjen pelastaja ja raha tulee usein ihan oikeaan tarpeeseen. Ege lainanantajana kannustaa ottamaan lainan vastuullisesti niin, että se palvelee sinun tarpeitasi parhaiten. Omaa maksukykyä täytyy voida arvioida realistisesti. Kun annat luotonantajalle tietosi oikein, auttaa tässä tapauksessa Ege kartoittamaan maksukykyäsi. Lainaa ei koskaan myönnetä henkilölle, jonka maksukyky ei siihen riitä. Siksi oikeiden tietojen antaminen on tärkeää, sillä se on lopulta myös asiakkaan etu.

Ege:n palveluissa lainan hakeminen on helppoa ja vaivatonta. Yhtiö katsoo tärkeäksi sen, etteivät heidän asiakkaansa joudu maksuvaikeuksiin. Ege on sitoutunut Suomen pienlainayhdistyksen eettisiin sääntöihin ja haluaa viestittää toiminnassaan vastuullisuutta. Suomen pienlainayhdistyksen säännöt on laadittu säätelemään jäsenien toimintaa lain vaatimien kriteerien lisäksi.

Egen kanta-asiakkuus

Egellä pääset myös halutessasi kanta-asiakkaaksi. Voi olla kannattavaa keskittää laina-asiansa yhden lainapalvelun alaisuuteen ja usein kanta-asiakkaana saa etuja lainan yhteydessä. Ege suunnittelee jatkuvasti tuotteita nimenomaan kanta-asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti. Tuotteista tiedotetaan suoraan kanta-asiakkuuden saaneille. Kanta-asiakkuus kannattaa, sillä tuotteita ei välttämättä mainosteta missään muualla.

Ege myöntää myös suurempia lainoja niille asiakkaille, jotka ovat hoitaneet laina-asiansa hyvin. Suuremmat lainat ovat myös vuosikorolla mitattuna halvempia koroiltaan, kun useimmat markkinoilla olevat pikalainat. Isompia lainoja ei kuitenkaan saa ihan kuka tahansa, vaan ison lainan saaminen edellyttää raha-asioiden moitteetonta hoitamista. Suurempaan lainaan liittyy aina enemmän riskejä, joten luotettava lainanantaja haluaa vakuuttua asiakkaan maksukyvystä.

Jos siis olet hoitanut raha-asiasi hyvin ja harkitset suuremman lainan ottamista, kannattaa harkita Egen kanta-asiakasohjelmaan liittymistä.

Asiakaspalvelu

Egen asiakaspalvelu ei ole niin kattava verrattuna joihinkin suurempiin toimijoihin Suomen lainamarkkinoilla. Asiakaspalvelun tavoittaa puhelimitse arkisin numerosta 0600-15858 klo 9-17, viikonloppuisin palvelu on suljettu. Puhelu ei myöskään ole halvimmasta päästä, joten kannattaa harkita sähköpostia. Egen asiakaspalveluun voi lähettää sähköpostia osoitteeseen info@ege.fi. Klikkaa tästä ege.fi ja pääset suoraan yhtiön verkkosivuille tarkastelemaan eri lainavaihtoehtoja.

Yhteenveto

Ege on verrattain pieni toimija lainamarkkinoilla ja mainostaa pääosin pieniä ja keskisuuria lainapalveluita. Monet asiakkaat ovat saaneet loistavaa palvelua Egen kautta. Lainojen kulurakenne on selkeä, ja niitä pääsee tarkastelemaan yhtiön verkkosivuilla helposti ja vaivattomasti. Ege on vastuullinen lainanantaja ja tekee parhaansa varmistaakseen sen, että lainaa annetaan vain oikeasti maksukykyisille henkilöille. Egen asiakkaana pääset hyödyntämään yhtiön monipuolisia palveluita ja hoidat kaikki lainaan liittyvät asiat helposti verkossa. Yhtiön verkkosivut ovat selkeät ja yksinkertaiset, ja sieltä löydät kaikki tarvittavat tiedot lainan hakemiseen liittyen. Voit myös olla asiakaspalveluun yhteydessä aina tarpeen vaatiessa.

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI