Blogimerkintöjä

Mitä hyötyjä on kotona työskentelemiselle?

Työn voi tehdä missä itse haluaa ja milloin takansa, istuit sitten rannalla aurinkotuolissa, koktaili kädessä, tai kotona villasukat jalassa, takkatulen loimussa, kunhan siis toivottuja tuloksia saadaan. Etä työskenteleminen mahdollistaa työntekijälle rajattomat mahdollisuudet eri alojen ja työpaikkojen suhteen ja työntekijälle mahdollisuuden palkata osaajia maiden rajoista riippumatta ja näin taata paras mahdollinen työtulos mihin tahansa tehtävään. Alan osaajat on helppo kerätä yhteen asian tiimoilta ja nykyisen teknologian avulla kommunikointi on moitteetonta, oli sijainti mikä tahansa. Näin voidaan myös saada parhaimpia tekijöitä edulliseen hintaan, koska kotona työskentelemisen edut vievät myös mahdolliset matkustamisen ja muiden lisäkulujen kustannukset minimiin. Kotoota työnkentelemiselle on myös muita etuja, sellaisiakin joita ei tule heti mieleen. Alle on listattu 5 hyötyä, joita tämä mahdollistaa.

1. Kodin ja työn tasapainottaminen

Vaikka tämä voi tuntua vaikealta käsitteeltä, koska usein ajatellaan että kotona työskenteleminen sotkee arjen ja tekee vaikeaksi hahmottaa koska työt loppuvat ja koska vapaa alkaa, on asia kuitenkin usein päinvastoin. Kun työskennellään kotona saadaan säästettyä aikaa esimerkiksi työpaikalle menemisessä ja näin koti asioita voidaan rytmittää paremmin.

2. Säästä bensassa

Tietenkin kulut on otettava huomioon, vaikka palkka olisi hyvä, mutta bensoihin menee siitä iso osa, ei se ole välttämättä sen arvoista. Kotona työskennellessä kaikki tulot joita saadaan, on suoraan omaan käyttöön, eikä niistä tarvitse miinustaa töihin kuluvia tienistejä.

*REKLAAMI

3. Vältä ruuhkat

Tämä taas säästää aikaa, rahaa ja hermoja. Ruuhkan jälkeen töihin mennään usein jo valmiiksi kiukkuisena ja kotiin tuleminen on raastavan ja rasittavan kokemuksen takana. Kotona ainut jono voi syntyä kahvipannulle, mutta harvoin sekään aiheuttaa kummempaa mielipahaa. Myös töiden lopettamisesta päästään heti vapaalle, eli tunteja ei uhrata turhuuksiin ja työt on helppo lopettaa hyvällä mielellä. Tietenkin tämä tuo lisää aikaa töille tai koti elämälle, oli kumpi vaan tärkeämpää, ja samalla säästetään mukavia summia rahaa.

4. Tuotteliaampaa

Kotona työskennellessä on helppo olla tuottoisampi, koska häiriöitä tai muita ihmisiä harvoin on työtä häiritsemässä. Näin voidaan keskittyä hiljaisessa ympäristössä pelkästään siihen oleelliseen ja tuttu paikka lisää myös rentoutta, joka puolestaan tehostaa työskentelyä.

5. Enemmän aikaa perheelle

Tämä on tietenkin tärkeä tekijä, sillä aika on aina kortilla. Oli tilanne mikä tahansa, jokainen haluaa viettää entistä enemmän aikaa rakkaiden ihmisten kanssa ja tietenkin tämän tulee olla myös laatu aikaa. Kun työskennellään kotona, on kaikki lisä aika heti perheen käytettävissä.

Osa yrityksistä on toki sitä mieltä, että etätyötä tekevät eivät oikeasti työskentele kunnolla, koska näitä voidaan kontrolloida vain tiettyyn pisteeseen saakka. Samalla tuotteliaisuutta on vaikea tarkkailla, koska ei tiedetä tarkalleen kuinka kauan töitä on tehty. Sama kuitenkin pätee myös perinteiseen työhön, varsinkin jos siinä on huonompaa johtoa, joka ei aseta kunnon tavotteita ja päämääriä. Tuotteliaisuutta ei kuitenkaan ole se, että työntekijä on työpaikalla, vaan se että työnjälki ja siihen käytetty vaiva on palkan arvoista.

Kotoota työskenteleminen on yleistynyt jatkuvasti ja tämä tulee kasvamaan seuraavien vuosikymmenten aikana, varsinkin teknologian kehittyessä. Näin saadaan myös uusia mahdollisuuksia työttömyyden ratkaisemiselle, oli kyseessä sitten mikä ala tahansa. Eli pikalaina tai pikalaina heti tilille ratkaisua ei heti tarvitakkaan, vaan voidaan tutustua erilaisiin tapoihin tienata rahaa kotona. Oli osaaminen mikä tahansa, aina tarvitaan alan ammattilaisia tai hyvän motivaation omaavia aloittelijoita myös etätyöhön, joten kannattaa ottaa rohkeasti askel eteenpäin ja kokeilla.

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI