Blogimerkintöjä

Näillä keinoilla tienaat helposti rahaa netissä oman kodin mukavuudesta

Lisärahan tienaaminen on aina tervetullutta. Harvat voivat kuitenkaan ottaa oman päivätyönsä lisäksi muita töitä. He ovat siis vankina palkkakierteessä, jossa he saavat tietyn määrän palkkaa joka kuukausi. Laskut on siis suunniteltava sen mukaan, ja joskus yllättävät laskut saattavat koputtaa ovelle aivan varoittamatta.

Monet kuitenkin etsivät erilaisia tapoja tienata helppoa rahaa netistä. Rahan tienaaminen netin kautta on yleistynyt yleistymistään viime vuosina. Se on erinomainen tapa tienata lisää rahaa oman kodin mukavuudesta käsin milloin vain sinulla on aikaa. Se sopii hyvin myös päivätyön ohelle, sillä voit tienata rahaa helposti ja nopeasti netin kautta vaikka iltaisin tai viikonloppuisin.

Kiitos nykyajan teknologian ja jatkuvan netin käyttämisen, on olemassa paljon mahdollisuuksia rahan tienaamiseen netin kautta. Etenkin, jos käytät mielikuvitustasi ja olet luova, voit saada helposti lisärahaa oman taskun pohjalle tekemällä erilaisia keikkoja netin kautta.

Tässä artikkelissa käymme läpi erilaisia tapoja, joilla voit tienata rahaa netin kautta nopeasti ja helposti oman päivätyösi ohella tai vaikka ihan kokopäiväisesti.

1. Virtuaaliassistentti

Monet ovat niin kiireisiä nykyään, että he tarvitsevat jonkinlaisen assistentin itselleen. Assistentin tehtävänä on usein esimerkiksi hoitaa juoksevia asioita, vastata sähköposteihin, soittaa puheluita ja tehdä ajanvarauksia.

Kaikki eivät kuitenkaan tarvitse assistenttia joka päivä tai edes aina koko päiväksi. Tällaiset henkilöt turvautuvat yleensä virtuaaliassistenttiin. He siis lähettävät virtuaaliassistenteilleen erilaisia tehtäviä tehtäväksi esimerkiksi sähköpostin välityksellä. Voit sitten tehdä näitä tehtäviä päivän mittaan tai sovittuina ajankohtina. Tällainen netin välityksellä tehtävä etätyö voi olla hyvinkin toimiva vaihtoehto ihan kenelle tahansa.

*REKLAAMI

Virtuaaliassistentin töitä voit löytää helposti netistä. Hyvä puoli tässä on se, että voit tarvittaessa ottaa vastaan virtuaaliassistentin töitä monilta työnantajilta tai vaikka ulkomailta, sillä sinun ei tarvitse olla heidän assistenttinaan fyysisesti paikan päällä. Tästä voi tehdä itselleen kokopäiväisen työn tai voit tehdä sitä iltaisin tai viikonloppuisin tai vaikka koulun ohella.

2. Kyselyiden täyttäminen

Yritykset ovat kiinnostuneita kuluttajien mielipiteistä. He ovat siis jopa valmiita maksamaan näistä mielipiteistä. Suomessa mielipidekyselyistä harvoin maksetaan, mutta kiitos internetin, voit etsiä kyselyitä esimerkiksi Yhdysvalloista tai Iso-Britanniasta. Varmista vain, että kyseinen sivusto sallii käyttäjiä ympäri maailmaa.

Täyttämällä kyselyitä voit tienata joitakin kymppejä kuukaudessa. Rikkaaksi tällä keinolla ei siis tule, mutta se voi tuoda sinulle hieman paljon kaivattua lisärahaa. Nämä yritykset maksavat yleensä joko PayPalin avulla tai muun nettilompakon kautta.

Tätä voit tehdä helposti joka ilta esimerkiksi televisiota katsoessasi tai vaikka odottaessasi junaa. Ei siis mikään hassumpi tapa tienata rahaa silloin, kun ei ole mitään parempaakaan tekemistä.

3. Aloita verkkokauppa

Voit aloittaa helposti verkkokaupan myymällä joko omia tuotteitasi tai jonkun yrityksen tuotteita. Mikäli olet kätevä käsistäsi ja tuotat omia tuotteitasi, esimerkiksi neuleita, saippuaa tai kynttilöitä, voit myydä niitä helposti Etsyn kautta. Etsyllä on jo valmis verkkokauppa ja paljon käyttäjiä, mikä on helpoin ja nopein tapa aloittaa oma verkkokauppa. Avaat vain oman tilisi ja laitat tuotteesi myyntiin.

Mikäli kuitenkin haluat myydä jonkin yrityksen tuotteita tai avata oman kauppasi, voit aina luoda itsellesi oman verkkosivun helposti esimerkiksi Wixin kautta. Näin verkkokauppa on täysin oman näköisesi ja omassa hallinnassasi. Tämän keinon käyttämisessä voi mennä jonkin aikaa, sillä verkkosivun rakentamisessa vierähtää tovi, mutta voit saada siitä jopa täysipäiväistä, passiivista tuloa.

Verkkokaupan kanssa voit tehdä niin paljon tai niin vähän töitä kuin itse vain haluat.

4. Aloita blogi

Bloggaamisen kautta voit saada tienattua melko paljonkin rahaa, jos olet hyvä siinä. Ensimmäinen askel on tietysti omata halu kirjoittaa. Mikäli olet hyvä kynäniekka, voit alkaa kirjoittamaan esimerkiksi muodista tai omasta elämästäsi. Tee blogista kutsuva ja kirjoita sinne paljon sisältöä. Muista ottaa huomioon sivuston SEO, jotta hakukoneet löytävät blogisi.

Kun blogillasi on paljon kävijöitä ja lukijoita, voit alkaa laittamaan blogiisi affiliate-linkkejä, joiden kautta voit tienata suuria summia, jos joku kävijäsi klikkaa linkkiä ja tekee ostoksen. Lisäksi voit tarjota sponsoroituja julkaisuja ja esimerkiksi myydä omia tuotteitasi oman blogisi kautta.

Bloggajat voivat parhaassa tapauksessa tienata jopa kokopäiväistä tuloa oman bloginsa kautta. Mutta hyvä puoli on se, että voit tienata niin paljon tai vähän kuin haluat. Kaikki riippuu siitä, kuinka paljon omaa aikaasi käytät blogin rakentamiseen.

5. Kirjoita ekirja

Mikäli olet ekspertti jossakin asiassa, esimerkiksi lasten kasvatuksessa, puutarhan hoidossa tai vaikka haluat kirjoittaa fiktiota, voit tienata mukavasti rahaa kirjoittamalla ekirjan. Ekirjan kirjoittamisessa tietysti voi kestää jonkin aikaa, sillä prosessi on pitkä ja monivaiheinen. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että kun kirja on laitettu myyntiin nettiin, voit tienata yhden kirjan kirjoittamalla passiivista tuloa teoksestasi vuosikausia.

Lisäksi ekirjassa on se hyvä puoli, että sinä et tarvitse kustantajaa julkaistaksesi kirjasi. Voit julkaista sen ilmaiseksi ja ihan itse esimerkiksi Amazon Kindle Publishingin kautta. Kirjan hinta kannattaa asettaa melko alhaiseksi, esimerkiksi euroksi tai kahdeksi, sillä ihmiset ostavat helpommin tuntemattoman kirjailijan tuotteen halvalla. Ja jos saat jopa 100 ihmistä ostamaan kirjasi 2 eurolla, tienasit jo 200 euroa!

6. Tarjoa palveluitasi netin kautta

Voit tarjota monia palveluita suoraan netin kautta. Esimerkiksi logojen suunnittelijat, nettisivujen suunnittelijat, taiteilijat ja muut voivat tarjota omia palveluitaan suoraan netin kautta. Voit esimerkiksi avata itsellesi oman nettisivun, jolla mainostat palveluitasi, tai voit asettaa palvelusi näkyville jollekin nettisivulle.

Tästä voi helposti tehdä itselleen kokopäiväisen työn, tai voit tarjota palveluitasi esimerkiksi viikonloppuisin. Voit lisäksi laskuttaa niin paljon töistäsi kuin vain itse haluat.

7. Mainostoimisto ja copywriting

Monet mainostoimistot palkkaavat copywritereita palkkalistoilleen tekemään töitä etänä. Vaihtoehtoisesti voit tarjota heille omia palveluitasi freelancerina tai yrittäjänä. Jotta sinut palkattaisiin mainostoimiston leipiin, tulisi sinulla olla jonkin verran kokemusta kirjoittamisesta ja mainoksista. Opiskele siis copywritingia hieman etukäteen itseksesi ja aloita hiljaksiin. Ota mallia toisten copywritereiden tekemistä töistä ja analysoi niitä.

Copywritingia voit tehdä mukavasti myös oman kotisi kätköistä iltaisin tai viikonloppuisin. Tai vaikka niin halutessasi, jopa kokopäiväisenä työnä.

Yhteenveto

Internetin kehittyminen ja yleistyminen on mahdollistanut hyvin monia erilaisia töitä. Voit tehdä töitä suoraan kotoa käsin ja tienata vaikka kokopäiväisen tienestin pelkästään näistä töistä. Tai voit vaihtoehtoisesti tehdä töitä sivutöinä oman päivätyösi rinnalla. Voit tehdä netin kautta töitä esimerkiksi iltaisin tai viikonloppuisin. Lisäksi netin kautta töitä tehdessäsi tienesteilläsi on rajattomat mahdollisuudet. Saat tienattua hieman lisärahaa nopeasti akuutissa tarpeessa tai vaikka jatkuvasti.

Netin kautta tehtäviä töitä on olemassa hurja määrä. Voit esimerkiksi aloittaa virtuaaliassistenttina, avata oman verkkokaupan tai blogin, myydä tavaraa netin kautta, tehdä kuvasuunnittelua tai suunnitella nettisivuja. Voit tehdä töitä, jotka ovat sinulle mielekkäitä ja sopivia aina mistä vain ja milloin vain. Käytä vain mielikuvitustasi!

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI