Arvostelu

Zmarta Arvostelu

zmarta.fi

Zmarta on perustettu Freedom Rahoitus Oy:n puolesta vuonna 2015. Kyseessä ei ole varsinainen lainanantaja, sillä Zmarta auttaa asiakkaitaan löytämään itselleen parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Myöskään perinteinen vertailupalvelu ei ole kyseessä, koska voit tehdä lainahakemuksen suoraan Zmartan kautta.

Zmarta siis kilpailuttaa lainahakemuksen puolestasi. Palvelu vertailee jopa kymmeniä eri lainanantajia. Vertailun jälkeen, saat lainatarjoukset suoraan varsinaisilta lainanantajilta. Kyseessä on mielenkiintoinen konsepti, jonka tarkoituksena on auttaa sinua löytämään itsellesi paras ja edullisin lainaratkaisu. Zmartan tiedot ovat aina ajan tasalla, ja saat varmasti reaaliaikaista tietoa Suomen parhailta lainantarjoajilta.

Zmarta Suomi

Yrityksen historia ulottuu jopa vuoteen 1982 saakka. Mikään uusi toimija ei siis ole kyseessä. Aivan alusta alkaen Zmarta on halunnut olla yksi markkinoiden parhaista toimijoista. Pohjoismaissa toiminta on alkanut vuonna 1999, ja Suomessa Freedom Rahoitus alkoi toiminaan vuonna 2008. Varsinainen Zmarta tuote lanseerattiin Freedom Rahoituksen toimesta vuonna 2015. Zmarta Finland on yksi Freedom Rahoituksen tuotemerkeistä. Zmarta toimii Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Zmarta Suomi on saavuttanut nopeasti suosiota Suomen lainamarkkinoilla.

Tuotteelle on siis haluttu laajempaa kansainvälistä ulottuvuutta, ja sen onnistumiseksi on vuonna 2015 perustettu Zmarta Group. Suomessa Zmarta tarjoaa asiakkailleen kotimaisia palveluita, suomen kielellä. Nykyisin Zmarta Groupilla on kuitenkin uusi omistaja Bauer Media Group takanaan.

Vaikka Zmarta ei olekaan täysin suomalainen konsepti, on sillä myös etunsa. Yrityksen takana on jopa 200 kokenutta rahoitusalan konkaria Ruotsissa ja Suomessakin yhtiöllä on jopa 30 vastaavaa asiantuntijaa. Palvelut ovat siis erittäin pitkälle kehittyneitä, ja Zmartan kaltainen yritys tarjoaa suomalaiselle kuluttajalle uudenlaisia palveluluita laadukkaan lainaratkaisun löytämiseksi. Zmarta on siis varsinainen rahoitusalan asiantuntija, joka haluaa tarjota kuluttajille entistä parempia lainapalveluita.

Zmarta palvelut

Zmartan kautta voit kilpailuttaa lainasi täysin ilmaiseksi. Palvelua on helppo käyttää, eikä sinun tarvitse erikseen alkaa käyttämään lainavertailupalveluita, jonka jälkeen joudut vielä erikseen hakemaan lainaa lainanantajan sivuston kautta. Zmartalla tämä kaikki hoituu yhdellä hakemuksella. Kun teet lainahakemuksen Zmartan kautta, voit saada lainatarjouksen jopa 25 eri lainayhtiöltä.

Lainan hakemisen lisäksi lainojen vertailu ja kilpailuttaminen on oleellinen osa prosessia. Zmartan takana oleva asiantuntijuus ja mittava kokemus ovat mahdollistaneet kehittyneen palvelun tuottamisen. Zmarta tunnetaan laajalti luotettavana toimijana. Voit myös luottaa siihen, että saat lainatarjouksen aina luotettavilta toimijoilta. Zmartan yhteistyökumppanit ovat tunnettuja ja luotettavia toimijoita rahoitusalalla. Kaikki lainanantajat ovat vakavaraisia toimijoita, jotka myöntävät lainaa luotettavien ehtojen mukaisesti.

Zmartan takana on myös kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka auttaa sinua henkilökohtaisissa rahoituskysymyksissä.

Zmartalla ollaan todellisia kilpailuttamisen asiantuntijoita. Mikäli haluat hyödyntää kokenutta palveluntarjoajaa, löytääksesi itsellesi markkinoiden parhaan lainan, kannattaa ehdottomasti tutustua Zmartan palveluihin. Zmarta lainalaskuri voi osoittautua parhaaksi tavaksi vertailla lainoja.

Zmartan palvelu on myös huippuluokkaa verrattuna moneen muuhun lainanantajaan Suomessa. Tässä nähdään ison konsernin hyödyt, jolla on todella varaa panostaa palveluihinsa. Saat Zmartan kautta henkilökohtaisen lainaneuvojan lainanhaun alussa, joka voi auttaa sinua kaikissa lainaan ja rahoitusasioihin liittyvissä kysymyksissä. Saat apua tarvittaessa jopa lainahakemuksen täyttämiseen.

Zmarta on turvallinen, helppo ja täysin maksuton palvelu. Voisiko lainahakeminen enää helpommaksi muuttua? Zmarta hoitaa kilpailutuksen puolestasi, eikä sinun tarvitse tehdä muuta, kun täyttää lainahakemus, minkä jälkeen pääset suoraan valitsemaan itsellesi parhaan lainan Suomen parhaiden lainatarjousten joukosta.

Lainojen hinnoissa voi olla Suomen sisällä jopa merkittäviä eroja. Siksi on erittäin tärkeää kilpailuttaa laina ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Laadukkaan vertailun avulla voit löytää markkinoiden edullisimmat lainat käden käänteessä.

Lainaa Zmartan kautta

Zmartan kautta voit hakea periaatteessa minkä suuruista lainaa tahansa. Saat tarjouksen eri lainanantajilta aina sen mukaan, millaista lainaa olet palvelun kautta hakenut. Voit siis hakea vain muutaman sadan euron suuruista lainaa tai jopa useiden kymmenien tuhansien eurojen kulutusluoton. Myös laina-ajat vaihtelevat, ja oikeastaan moni asia riippuu nimenomaan sinun omista preferensseistä.

Täytä hakemus aina huolella ja anna oikeat tiedot omasta tilanteestasi. Lopulliset lainaehdot ja korko määräytyy lopulta lainantarjoajan mukaan. Suomessa lainan tyypilliset vuosikorot ovat olleet 5-20 prosentin luokkaa. Lainan korot saattavat kuitenkin vaihdella lainantajasta riippuen 5-50 prosentin välillä ja takaisinmaksuhaarukka on niin ikään 1-15 vuoden välillä.

Voitko hakea Zmarta lainaa?

Zmartalla perusvaatimuksena on, että olet vähintään 20-vuotias. Lisäksi sinulla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot ja sinun tulee asua vakituisesti Suomessa. Zmarta ei myöskään myönnä lainaa maksuhäiriömerkinnän omaaville henkilöille.

Zmartan vaatimukset ovat perusluokkaa muihin lainanantajiin verrattuna, ja samanlaiset ehdot ovat käytössä laajalta muillakin lainanantajilla. Lisäksi Zmartan kautta pääset käsiksi laajaan kirjoon eri lainanantajia, joten kannattaa ehdottomasti hyödyntää mahdollisuus kilpailuttaa laaja kirjo eri lainanantajia.

*REKLAAMI

Ota vakuudetonta lainaa tai yhdistä lainasi ja säätä

Zmarta laina on varma tapa taata itsellesi yksi Suomen parhaista lainoista. Zmartan kautta voit hakea aivan perinteistä vakuudetonta lainaa tai mahdollisesti yhdistää aiemmat lainasi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Vakuudettomat kulutusluotot ovat yksi suosituimmista lainamuodoista Suomessa. Zmartan kautta pääset käsiksi parhaisiin lainatarjouksiin, eikä sinun tarvitse itse kytätä lainatarjouksia netissä. Voi myös olla, että haluat yhdistää aiemmat lainasi. Se voi olla kustannuksiltaan kannattavaa, minkä lisäksi yhtä lainaa on huomattavasti helpompi hoitaa kuin montaa eri lainaa samaan aikaan. Zmartan kautta voit saada parhaan lainatarjouksen niin kulutusluotolle kuin lainojen yhdistämiselle.

Tällainen palvelu saattaa kuulostaa monimutkaiselta tai aikaa vievältä. Todellisuudessa Zmarta pyrkii toimittamaan lainatarjoukset jopa saman päivän aikana. Parhaassa tapauksessa voit siis saada sinulle sopivan lainaratkaisun jo saman päivän aikana hakemuksen sisäänlaitosta. Kuten mainittu, kannattaa kuitenkin täyttää lainahakemus huolella, koska puutteellinen lainahakemus saattaa johtaa viivytyksiin ja sinuun ollaan tarvittaessa henkilökohtaisesti yhteydessä.

Zmarta laina kokemuksia kannattaa lukea enemmän verkosta. Lisäksi Zmartan asiakaspalvelu auttaa sinua laina-asioihin liittyvissä seikoissa. Zmartan asiakaspalvelun tavoitat niin puhelimen kuin chatin kautta sekä yrityksen verkkosivuilta löytyvän hakemuslomakkeen kautta. Voi olla, että nopein ja helpoin keino saada vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin on chatin kautta. Asiakaspalvelu aukioloajat eivät ole kaikista kattavimmat. Zmartan asiakaspalvelu on auki vain arkisin ja muutenkin yhteydenottopyynnöt käsitellään aina asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Moni saattaa pohtia mistä saan pikavipi ilman luottotietoja. Lähes kaikki lainanantajat ilmoittavat jo heti kättelyssä, etteivät he anna lainaa henkilöille, joilla on kontollaan maksuhäiriömerkintä. Mikäli olet muutoin maksukykyinen henkilö, mutta sinulla näkyy edelleen vanha maksuhäiriömerkintä, voit olla yhteydessä suoraan lainanantajaan ja tiedustella mahdollisuuksiasi saada lainaa.
Joka tapauksessa kannattaa hyödyntää Zmartan ilmaista palvelua, kun etsit itsellesi edullista lainaa Suomen kattavilta lainamarkkinoilta.

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI