Koroton pikavippi

kuukautta

Lainapaikka
Min lainasumma
Max lainasumma
Ikäraja
Max laina-aika
Hae lainaa
Min lainasumma:
500 €
Max lainasumma:
10000 €
Ikäraja:
18v.
Max laina-aika:
60 kuukautta
Min lainasumma:
500 €
Max lainasumma:
70000 €
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
1000 €
Max lainasumma:
60000 €
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
100 €
Max lainasumma:
60000 €
Ikäraja:
18v.
Max laina-aika:
240 kuukautta
Min lainasumma:
1000 €
Max lainasumma:
60000 €
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
1000 €
Max lainasumma:
60000 €
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
500 €
Max lainasumma:
60000 €
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
500 €
Max lainasumma:
60000 €
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
1000 €
Max lainasumma:
50000 €
Ikäraja:
23v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
2000 €
Max lainasumma:
60000 €
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
1000 €
Max lainasumma:
60000 €
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
1000 €
Max lainasumma:
60000 €
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
odota hetki…

Mitä ovat korottomat pikavipit?

Koroton pikavippi on pieni laina, jonka kuka vain voi hakea esimerkiksi netin kautta. Näissä lainoissa ei ole välttämättä lainkaan korkoja tai muita tilinhoidosta aiheutuvia kuluja. Tämä tarkoittaa sitä, että raha voidaan lainata niin, ettei siitä aiheudu lisäkustannuksia. Yleensä korot lisätään lainoihin automaattisesti ja se on keino jolla lainantarjoaja hyötyy palvelustaan. Pieniä summia voidaan kuitenkin lainata ilman kuluja, siinä toivossa että asiakas joskus lainaa isomman summan, myös pidemmällä maksuajalla. Koroton pikavippi täytyy tietenkin maksaa takaisin annetussa ajassa, eivätkä nämä ajat ole usein kovinkaan pitkiä. Joka tapauksessa koroton pikavippi on mainio mahdollisuus tutustua esimerkiksi lainaamisen maailmaan ilman riskejä, kunhan on varmaa että maksu takaisin onnistuu ajallaan. Koroton pikavippi ei ole edes vaikea hankkia, sillä se voidaan hakea yhden hakemuksen avulla, saada myöntävä lainapäätös hetkessä ja rahat heti tilelle. Kun koroista ei tarvitse huolehtia, maksetaan takaisin vain juuri se summa, joka on lainattukin. Kannattaa kuitenkin lukea säännöt tarkkaan, jotta vältytään mitä erilaisimmilta yllätyksiltä! Näin lainaaminen on turvallista eikä mistään ylimääräisestä tarvitse huolehtia, jolloin rahojen käyttäminenkin on nautinnollisempaa.

Korottomat pienlainat

Pienlainoihin lasketaan esimerkiksi kulutusluotot ja pikavipit, joiden summat vaihtelevat muutamista kympeistä kymmeniin tuhansiin euroihin. Kulutusluottoihin lasketaan enimmäkseen yli 1 000 euron suuruiset lainat, kun taas pikavipit vaihtelevat tämän summan alapuolella, alkaen vain muutamista kympeistä. Nämä ovat yhdet yleisimmät laina tavat Suomessa, eikä ihme. Niitä on helppo saada melkein kenenkä tahansa ja ne eivät vaadi pitkiä laina neuvotteluja tai useiden erilaisten papereiden toimittamista. Usein riittää netissä tehdyn hakemuksen täyttäminen ja lainapäätös saadaan saman päivän aikana. Pienlainoissa, oli se sitten pikavippi tai kulutusluotto, on kuitenkin omat korkonsa ja muut maksut, johon kuuluu esimerkiksi tilinhoito kustannukset. On kuitenkin mahdollista saada myös pienlainaa ilman korkoja, jolloin siis ylimääräisiä kuluja ei lainan ottamisesta tule. Yleensä koroton laina myönnetään ainoastaan pienempiin summiin, tai mahdolliset suuret koroton laina paketit sisältävät hyvin nopeat maksuajat, joita hyvin harvalla on mahdollista hoitaa. Koroton laina on kätevä vaihtoehto, varsinkin jos laina pystytään maksamaan nopeasti takaisin. Tässä tapauksessa ei tarvitse pelätä että maksut nousevat suuriksi ja takaisinmaksun aikana summa onkin lähes kaksinkertainen lainattuun määrään verrattuna. Sen takia useimpien lainaajien mielessä on koroton laina, joka mahdollistaa kulujen minimoinnin.

Kuinka paljon rahaa voit lainata?

Pikavippi ilman korkoa on suosittu tapa hankkia laina, koska tämän avulla voidaan hankkia pieniä ja käteviä summia rahaa, ilman että kuluja koituu kauhea määrä. Summat vaihtelevat muutamista kympeistä satoihin euroihin, mutta yli 1 000 € lainoja ei enää oikein voida pikavipeiksi sanoa. Pikavippi sopii kuitenkin mainiosti täyttämään arjen pieniä aukkoja, joihin tarvitaan rahaa, jota ei valitettavasti viimeisimmästä palkkapussista jäänyt. Nämä lainat on myös helppo maksaa takaisin, vaikka maksuajat olisivatkin lyhyemmät. Kun lainataan vain muutama kymppi tai satanen ja palkkapäivä on vaikka ensi viikolla, on sanomattakin selvää että korottomasta lainasta on suhteellisen helppo suoriutua. Laina ilman korkoa, sen ylittäessä 1 000 € rajapyykin, on kulutusluotto, jota ei yhtä herkin perustein myönnetä, kuin esimerkiksi pikavippejä ilman korkoa. Tämä johtuu siitä, ettei suuria summia ole yhtä helppo maksaa takaisin siinä ajassa, joka korottomana myönnetään. Suuriin lainoihin on kuitenkin mahdollisuus saada esimerkiksi korottomia ja kuluttomia kuukausia, varsinkin laina – aikojen ollessa pidemmät. Oli haaveena sitten isompi tai pienempi summa, kannattaa miettiä sopiiko koroton laina, tai koroton pikavippi itselle, vai pitäisikö harkita pidempää takaisinmaksu aikaa.

Mitkä ovat takaisinmaksun ehdot?

Pikavippi ilman korkoa, tai muu laina ilman korkoa, sisältää huomattavasti tiukemmat säännöt takaisinmaksun suhteen, sillä korottomista lainoista ei pääse lainanantaja hyötymään ja jotta tarjous pysyy voimassa, on se pystyttävä maksamaan takaisin annetussa ajassa. Tämä aika riippuu hiukan tarjoajasta, mutta yleensä takaisinmaksu pitää tapahtua päivien, tai viimeistään muutaman viikon sisällä. Tämän takia koroton pikavippi ei sovi sellaiseen tilanteeseen, jossa lainaa ei varmasti voida maksaa takaisin annetussa ajassa. Jos taas maksussa ei ole ongelmaa, antaa koroton laina äärettömän kätevän ja vähäkuluisen tavan nauttia hiukan lisärahasta. Jos koroton pikavippi ei ole maksettu sovittuna aikana, voi seuraukset olla hyvin huonot. Ensinnäkin maksumuistutuksista koituvat kulut ovat järjettömillä tasoilla, sillä tarjouksessa on äärettömän tiukat ehdot takaisinmaksun suhteen, eikä niistä saa luistaa ilman suuria häviöitä. Maksamatta jättäminen on varma tapa saada huomattava summa kuluja hoidettavaksi ja pahimmillaan niistä ei edes selvitä. Tämä tarkoittaa sitä, että laskut lähtevät perintään ja taas kulut nousevat entisestään. Jos niitä ei pystytä kattamaan, on viimeinen askel ulosotto, johon valitettavan moni pikavippi ja pienlaina joutuu. Välttääksesi tämän, ole hyvin tarkkana siitä sopiiko koroton laina kaikin puolin sinulle ja taloudelliselle tilanteellesi, sillä jos maksua ei voida suorittaa ajoissa, voi edessä olla luottotietojen menetys, jolla taas on kauaskantoiset seuraukset.

Vaatimukset korottoman pikavipin saannille?

Kuten kaikissa lainoissa, oli kyseessä sitten pikavipit, kulutusluotot tai vaikka useiden satojen tuhansien eurojen pankkilainat, on aina omat vaatimuksensa. Nämä tulee hakijan täyttää, jotta lainaa voidaan myöntää. Yksi tärkeimmistä seikoista on ikä, joka vaihtelee eri lainantarjoajilla suurestikin. Hintahaitari on usein 18 – 26 ikävuoden välillä ja ikä voi myös vaikuttaa siihen, kuinka paljon korotonta lainaa voidaan saada. Lisäksi on oltava Suomen kansalainen, tai omattava ainakin pysyvä osoite Suomessa. Yleisimmin vaatimuksiin kuuluu myös moitteeton tausta raha – asioiden hoidossa, eli maksuhäiriö merkintöjä ei saisi löytyä. Tähän voidaan kuitenkin joissain paikoissa tehdä poikkeuksia, esimerkiksi erilaisten vakuuksien ja takaajien myötä. Lainahakemuksen ollessa käsittelyssä, kukin lainantarjoaja saa itse päättää myöntääkö lainan vai ei, eikä erillistä syytä hylkäämiselle tarvitse edes välttämättä ilmoittaa.

Kuinka koroton pikavippi voidaan hankkia?

Koroton pikavippi on yllättävän helppo saada, varsinkin jos kaikki tarjoajan kriteerit täytetään onnistuneesti ja esimerkiksi tulotaso, tai säästöjen määrä, on hyvä. Ensin tulee miettiä mistä laina hankitaan ja parhaiten tämä onnistuu vertaamalla tarjouksia toisiinsa netissä joko hakukoneiden ja listojen avulla, tai selaamalla itse sivustoja. Kun on löydetty omiin tarpeisiin sopiva paketti, voidaan siirtyä hakemuksen tekemiseen ja tämä voidaan tehdä vaikka muutamassa paikassa, jotta saadaan selville millainen tarjous sieltä oikein tulee kuluttomalle pikavipille tai muulle lainalle. Lainahakemus on yksinkertainen, eikä usein sisällä edes minkäänlaisien liitteiden tarvetta, mikä onkin yleensä tilanne varsinkin pikavippien kohdalla. Kun summat on pieniä, ei vakuutteluja tarvita kirjallisesti ja hakemus on valmis vain muutamassa minuutissa. Tämän jälkeen se lähetetään arvioitavaksi ja kaiken tämän voi suorittaa vaikka mobiili laitteella, eli ainoastaan internet on tarpeellinen. Lainapäätös saadaan usein muutaman tunnin kuluessa, vaikkakin isommissa lainoissa tai ongelmatilanteissa voi olla että joudutaan odottelemaan pidempään tai antamaan lisäselvityksiä. Kun hyväksytty lainapäätös on tullut, päästään nauttimaan korottomasta pikavipistä täysin siemauksin, tai vaikka suuremmastakin summasta.

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI