Lainaa ilman vakuuksia

kuukautta

Lainapaikka
Min lainasumma
Max lainasumma
Ikäraja
Max laina-aika
Hae lainaa
Min lainasumma:
500 €
Max lainasumma:
10000 €
Ikäraja:
18v.
Max laina-aika:
60 kuukautta
Min lainasumma:
500 €
Max lainasumma:
70000 €
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
1000 €
Max lainasumma:
60000 €
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
100 €
Max lainasumma:
60000 €
Ikäraja:
18v.
Max laina-aika:
240 kuukautta
Min lainasumma:
1000 €
Max lainasumma:
60000 €
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
1000 €
Max lainasumma:
60000 €
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
500 €
Max lainasumma:
60000 €
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
500 €
Max lainasumma:
60000 €
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
1000 €
Max lainasumma:
50000 €
Ikäraja:
23v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
2000 €
Max lainasumma:
60000 €
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
1000 €
Max lainasumma:
60000 €
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
1000 €
Max lainasumma:
60000 €
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
odota hetki…

Mitä ovat lainat ilman vakuuksia?

Lainan vakuus on myöntäjälle tarjottava turva siitä, että laina maksetaan varmasti kokonaisuudessaan ja korkoineen takaisin palvelulle, eikä lainan ottaja jätä maksusuorituksia hoitamatta. Takauksena voi toimia esimerkiksi oma asunto, tai kesämökki, tai vaikka omistuksessa oleva pala maata. Myös talletukset ja arvopaperit kelpaavat vakuudeksi ja tietenkin vaihtoehtona on käyttää myös takaajaa. Takaaja on henkilö joka pystyy taata sen, että lainan hakija maksaa velkansa tai mikäli tämä on kyvytön siihen, takaajalla on velvollisuus hoitaa se. Takaajalla on siis myös oltava riittävät arvot tehtäväänsä, eli ketä tahansa varatonta ei kelpuuteta takaajaksi. Jokaiselle lainalle arvioidaan oma summa takuun suhteen ja se riippuu paljon hakijan tiedoista, sekä taloudellisesta tilanteesta, lainan summasta ja maksuajasta. Takaajan tai vakuuden olemassaolo on usein välttämätöntä, mikäli lainaa hakee henkilö, jolla on ollut aikaisemmin ongelmaa lainojen maksussa ja jolta löytyy maksuhäiriö merkintä luottotiedoista.

Lainoja on mahdollista saada myös ilman vakuuksia, mutta näissä tapauksessa lainat ovat yleensä huomattavasti pienempiä, kuin takuudella saatavat lainat. Summat vaihtelevat kymmenistä euroista muutamiin kymmeniin tuhansiin. Jos vakuudeton laina halutaan ottaa ilman että mitään taataan, ovat ehdot yleensä myös hiukan erilaisempia ja korot voivat kasvaa. Ehtoihin kuuluu usein esimerkiksi se, että hakijan tulot ovat sen verran suuret, että pystyvät kattamaan lainan maksun. Tämä ei kuitenkaan tarkoita että tulojen täytyy olla useampia tuhansia euroja, vaan sitä että pienemmällä palkalla on mahdollista saada pienempi summa lainaa. Korot voivat olla korkeammat, joten jos vakuuksia on mahdollista saada, kannattaa harkita sellaisen lainan ottamista, jotta kokonaisuutena kulut tulisivat pienemmiksi.

Mitä ovat palkkapäivä lainat ilman vakuuksia?

Palkkapäivä lainoja ei ole sellaisenaan käytössä Suomessa, sillä alun perin näillä on tarkoitettu pieniä lainoja, jotka saatiin Yhdysvalloissa palkkatodistusta vastaan. Palkkatodistuksella, tai palkkakuitilla hakijalle annettiin pieni määrä rahaa, joka maksettiin takaisin heti palkan tultua. Suomessa lähin mahdollinen palkkamuoto on niin kutsutut pikavipit, jotka ovat pieniä lainamääriä, jotka myönnetään hakijalle nopeasti. Pikavippien määrä suomessa on kasvanut hurjasti vuosien varrella ja niitä ottavat esimerkiksi nuoret yhä useammin. Helppo saatavuus ja nopea tilille tuleminen houkuttelevat hakijoita entisestään ja usein uusille pikavipin hakijoille tarjotaan myös paketteja, joissa esimerkiksi laina on korotonta tiettyyn summaan tai maksupäivään asti.

Myös näitä lainoja on mahdollista saada ilman vakuuksia, eikä niitä edes vaadita kovin usein. Pikavipeissä korot ovat kuitenkin suhteellisen korkeat, eli lopullinen takaisinmaksun summa on suuri verrattuna vaikka perinteisiin lainoihin pankeista. Tämä on kuitenkin kätevä tapa saada nopeasti rahaa akuuttiin tarpeeseen, eikä yleensä ehtoina ole kuin luottotietojen olemassaolo, sekä tietenkin täysi – ikäisyys. Pikavippi ilman vakuuksia on siis helppo tapa auttaa arkea sujuvammaksi.

Mitä ovat kuluttajalainat ilman vakuuksia?

Kuluttajalainat, pienlainat ja muut lainat ovat yleensä hiukan suurempia kuin pikavipit, mutta eivät vielä kovinkaan monen kymmenen tuhannen euron suuruisia. Taloja näillä summilla ei rakenneta tai osteta, mutta niillä voidaan kattaa vaikka keittiön remontti. Lainoissa ei ole aivan yhtä suuret kustannukset kuin pikavipeissä, mutta maksuttomia eivät nekään tietysti ole. Lainoja on mahdollista saada sekä vakuudella, että ilman, riippuen siitä minkä suuruisen lainan haluaa. Lainan summaan vaikuttaa vakuuden lisäksi myös työtulot, eli jos tulot riittävät kattamaan suuremman lainan, voidaan se helposti myöntää. Kun vakuuksia ei käytetä, ei ole pelkoa että kukaan pääsisi kajoamaan omaisuuteen, ennen kuin maksut ovat ulosotossa. Samalla ei myöskään tarvitse todistaa että vakuuksia löytyy, vaan lainan saanti muuttuu paljon yksinkertaisemmaksi.

Kuinka rahaa voi lainata ilman vakuuksia?

Lainaa on mahdollista saada ilman mitään vakuuksia sekä pankeista, että erilaisilta luottospesialisteilta, eli yrityksiltä jotka tarjoavat lainapalveluita. Näiden palveluiden käytännöt eroavat hyvinkin paljon toisistaan, sekä ehtojen että maksujen suhteen. On siis ensiarvoisen kannattavaa vertailla niitä keskenään, ettei ikäviä yllätyksiä pääse käymään ja että paras mahdollinen vakuudeton laina löytyy varmasti. Tarjouksia kannattaa myös tarkastella, sillä niistä voi saada vaikka korotonta maksuaikaa kampanjan sattuessa kohdalle ja usein nämä edut ovat parhaimmat ensimmäistä kertaa lainaa hakevalle. Netissä vertaileminen on helppoa joko itse tekemällä tai erilaisia hakukoneita käyttämällä. Kannattaa myös lukea muiden kokemuksia kyseisestä lainan tarjoajasta, jotta tiedetään mihin ollaan ryhtymässä ja yritys on varmasti luotettava. Raha asioiden kanssa kun ei voi koskaan olla liian varovainen.

Lainan hakeminen tapahtuu lomakkeen avulla ja koko prosessi on täysin sähköistetty. Yhdellä istumalla voidaan muutamassa hetkessä laittaa hakemus menemään ja parhaimmillaan päätös joko myönnetystä tai evätystä lainasta on hakijalla kymmenen minuutin sisällä. Isommissa tai erityispiirteitä omaavissa lainoissa voi kestää hiukan pidempi aika, mutta usein pienet lainat on saman päivän aikana jo tilillä. Tämä nopea ja kätevä prosessi on lisännyt lainojen määrää huomattavasti ja sen hakeminen voi usein auttaa pelastamaan pahasta pinteestä. Järki on kuitenkin pidettävä kädessä lainaa hakiessa ja aina kannattaa pysähtyä hetkeksi miettimään, tarvitseeko sitä oikeasti, vai voisiko ehkä odottaa seuraavan kuun palkkaan. Vakuudet eivät kuitenkaan ole se ratkaiseva tekijä lainalle, eli näiden puuttumisesta ei kannata huolestua. Hakemusten lähettäminen ei maksa mitään, eli jos on epävarma siitä myönnetäänkö itselle lainaa, voi vaan siirtyä kokeilemaan ja katsoa mitä tapahtuu. Tämä ei vielä velvoita mihinkään, eli sen avulla voidaan selvittää mahdollisesti saatavan lainan määrä, sekä siihen liittyvät maksut ja ehdot.

Koska ja milloin käyttää lainaa ilman vakuuksia?

Lainaa ilman vakuuksia otetaan yhtä moneen erilaiseen syyhyn, kun on lainan hakijoitakin. Näihin kuuluu arjen talouden sulava pyörittäminen, ruuan hankkiminen pöytään, lasten harrastusten kustantaminen, pieni hauskanpito tai vaikka auton, tai muun tarpeellisen ostaminen. Vakuudettoman lainat on tapa saada hiukan joustavuutta elämään, jos raha on muuten tiukassa. Muuttuvan markkinan aikana työpaikka voi mennä helposti alta, tai yhtäkkinen hätä vie varoja enemmänkin. Vakuudeton luotto auttaa selviämään seuraavaan kuuhun ja antaa hiukan mielenrauhaa.

Vakuudeton laina ei kuitenkaan pidä hankkia jos sen takaisin maksaminen ei ole mahdollista, tai jos on suuri riski, että näin pääsee käymään. Lainaa otetaan joskus liian herkistä syistä ja miettimättä seurauksia, jotka tulevat todeksi kun maksuissa myöhästytään. Jos näin pääsee käymään, tulee maksettavaksi huomattavasti isompi summa kun mitä oli sovittu ja pahimmillaan se on jopa saman verran kuin itse laina. Jos takaisinmaksu on varmaa, voi sen käyttää vaikka viikonlopun hauskanpitoon, eikä sen tarvitse vaivata omatuntoa. Mutta jos se otetaan harkitsemattomasti ja turhiin asioihin, niin että tiedostetaan riski maksukyvyttömyyteen, ollaan vaarassa joutua velkakierteeseen. Tässä henkilö yrittää kattaa velkojensa kuluja yhä suuremmilla veloilla, joka taas puolestaan aiheuttaa lisää kustannuksia. Kun velat pääsevät erääntymään napsahtaa luottotietoihin merkintä, mitä ei sieltä saakaan pois ilman että kaikki velat on maksettu takaisin. Jotta tähän noidankehään ei joudu, ei kannata ottaa yhtään askelta sitä kohti. Ota siis lainaa ilman vakuuksia ainoastaan jos sitä todella tarvitset.

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI