Pikavippi ilman luottotietoja

‚ā¨
kuukautta

Lainapaikka
Min lainasumma
Max lainasumma
Ikäraja
Max laina-aika
Hae lainaa
Min lainasumma:
500 ‚ā¨
Max lainasumma:
10000 ‚ā¨
Ikäraja:
18v.
Max laina-aika:
60 kuukautta
Min lainasumma:
500 ‚ā¨
Max lainasumma:
70000 ‚ā¨
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
1000 ‚ā¨
Max lainasumma:
60000 ‚ā¨
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
100 ‚ā¨
Max lainasumma:
60000 ‚ā¨
Ikäraja:
18v.
Max laina-aika:
240 kuukautta
Min lainasumma:
1000 ‚ā¨
Max lainasumma:
60000 ‚ā¨
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
1000 ‚ā¨
Max lainasumma:
60000 ‚ā¨
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
500 ‚ā¨
Max lainasumma:
60000 ‚ā¨
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
500 ‚ā¨
Max lainasumma:
60000 ‚ā¨
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
1000 ‚ā¨
Max lainasumma:
50000 ‚ā¨
Ikäraja:
23v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
2000 ‚ā¨
Max lainasumma:
60000 ‚ā¨
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
1000 ‚ā¨
Max lainasumma:
60000 ‚ā¨
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
1000 ‚ā¨
Max lainasumma:
60000 ‚ā¨
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
odota hetki…

Mitkä ovat luottotiedot?

Luottotiedot ovat kaikki sellaiset tiedot, joilla voidaan selvittää yksityisen henkilön, tai yrityksen, luotettavuus, taloudellinen asema ja sitoumusten hoitokyky. Luottotietoja keräävät alalle erikseen erikoistuneet yritykset joista tietoa tarvitsevat tahot voivat kysellä niitä. Luottotietorekisteriä, eli sitä paikkaa johon luottotiedot kerätään, käyttää yleensä luottokorttiyhtiöt, pankit, kauppaliikkeet, teleoperaattorit ja muut yritykset, jotka myyvät luotolla tuotteitaan tai palveluitaan. Näin henkilön tai yrityksen maksuhäiriöhistoria saadaan selville ennen palvelun myyntiä, jolloin vältytään sopimuksen tekemisestä maksuhäiriöisen yksilön kanssa. Samalla luotonantajat välttyvät helpommin luottotappiolta. Tämän takia lainaa ilman luottotietoja myönnetään harvemmin, tai erityisillä ehdoilla.

Suomessa luottotietoja saa kerätä ja käyttää lain sallimissa rajoissa, eikä esimerkiksi maksun myöhästyminen eräpäivästä saa aikaan luottorekisteriin merkintää. Jos maksuja taas laiminlyödään, kulutusluoton antanut yritys tai viranomainen voi merkitä tämän rekisteriin. Viranomaisten puolelta näihin kuuluu esimerkiksi yksipuoliset tuomiot, käräjäoikeuden määräämät riidattomat velkomistuomiot, tiedot velkajärjestelyistä, ulosottoviranomaisen toteamat tuntemattomuusesteet ja varattomuusesteet, sekä konkurssit. Maksuhäiriömerkintä vaikuttaa myös siihen, annetaanko uutta lainaa luottotiedottomalle.

Luotonantaja voi puolestaan ilmoittaa luottorekisteriin esimerkiksi luottokortin lyhennyserät tai vaikka osamaksuerän myöhästymisen, jos se on yli 60 päivää myöhässä alkuperäisestä eräpäivästä. Kuitenkin maksukehotus on täytynyt lähettää henkilölle tai yritykselle vähintään 21 päivää ennen kuin maksuhäiriö rekisteröidään ja maksukehotuksessa tulee ilmoittaa mahdollisuus luottomerkintään, mikäli maksumuistutusta ei suoriteta. Luottotietojen menetys hankaloittaa monia arjen asioita ja esimerkiksi lainaa ilman luottotietoja on hankala saada.

Kuinka luottotiedot voi menettää?

Suomessa luottotietojen menettämistä pidetään yhtenä hyvin vakavana asiana, jonka seuraukset yhä useammat joutuvat arjessaan kohtaamaan. Kulut kasvavat tulojen pysyessä ennallaan, tai pahimmillaan pienentyessä. Luottotietojen menettäminen ei ole koskaan mukavaa, mutta siltä voi välttyä useimmiten suunnittelemalla hiukan taloudellista tilannetta uusiksi ja välttämällä tiettyjä virheitä. Uutta lainaa ilman luottotietoja on vaikea saada, joten ne tulee yrittää pitää kunnossa.

Luottotiedot voi menettää usealla eri tavalla. Alla on listattuna yleisimmät luottotietojen menetykseen johtavat toimet:

  • Helpoiten ja nopeimman kaavan kautta merkint√§ saadaan j√§tt√§m√§ll√§ kulutusluottoon liittyv√§t maksut hoitamatta. Nimitt√§in jo 60 p√§iv√§n p√§√§st√§ laskun er√§√§ntymisest√§, voi luottotietoihin saada merkinn√§n. Muissa merkinn√∂iss√§ joita esimerkiksi viranomaiset antavat, menee usein huomattavasti kauemmin.
  • Muut tavat maksutietojen menett√§miseen ovat moninaiset, mutta kaikissa kyseess√§ on tilanne, jossa henkil√∂ tai yritys ei pysty hoitamaan luvattuja ja m√§√§r√§ttyj√§ maksuja asiaan kuuluvassa ajassa, tai ne on j√§tetty t√§ysin vaille huomiota, laiminly√∂ntin√§.

Luottotietojen menetystä ei aina pelätä turhaan, sillä se voi hankaloittaa arkeen ja käytännön asioihin liittyviä toimenpiteitä. Yksi suuri ongelma on se, että minkäänlaisen lainan tai kulutusluoton saaminen voi olla huomattavasti haastavampaa. Kun kulutusluoton saaminen vaikeutuu, on tulevan arjen pyörittäminen entisestään hankalampaa ja tämä johtaa usein nouseviin rahaongelmiin, koska arkeen ei saada joustoa ja samalla menot lisääntyvät luottomerkinnän aiheuttaneiden maksujen takia. Pikavippi ilman luottotietoja on kuitenkin mahdollinen joissain tilanteissa.

Luottotietojen menettäminen ei yleensä vaikuta jo solmittuihin sopimuksiin, joihin maksun laiminlyönti ei ole kohdistunut, mutta uusiin sopimuksiin se voi vaikuttaa ratkaisevasti. Esimerkiksi uuden puhelinliittymän avaaminen on vähintään vaikeaa, mutta voi olla lähes mahdotonta. Tämä usein koskee myös vanhan liittymän päivittämistä tai muuttamista, riippuen siitä tarkastaako palvelua tarjoava yritys asiakkaan maksukyvykkyyden myös tässä vaiheessa.

Yksi isoimmista kohteista, joihin luottotietojen menett√§minen vaikuttaa, on uuden vuokra ‚Äď asunnon saaminen. Kun on aika vaihtaa vanha uudempaan, esimerkiksi edullisemman vaihtoehdon edess√§, on vuokranantaja todenn√§k√∂isesti etsim√§ss√§ henkil√∂√§ jolta luottotiedot l√∂ytyy. T√§m√§ tarkoittaa sit√§ ett√§ osa vuokra ‚Äď asunnoista on suoraan vuokraajan ulottumattomissa ja ne joihin otetaan my√∂s merkinn√§n saaneita asukkeja vaativat usein erityisi√§ ehtoja. N√§ihin voi kuulua esimerkiksi isompi vakuus, korkeampi vuokra, tai useamman kuukauden vuokran ennenaikainen maksaminen.

Henkil√∂ jolla on maksumerkint√§ joutuu siis helposti kierteeseen, jossa arjen py√∂ritt√§minen tuntuu mahdottomalta. Maksuja on entist√§ enemm√§n, luottoa ei saada, talo on menn√§ alta ja uuden hankkiminen maksaa tuplasti sen, mit√§ siihen olisi kulunut ennen merkinn√§n saantia. Raha ‚Äď asioista kannattaa siis pit√§√§ huolta, jotta noidankeh√§√§n ei p√§√§se itse tipahtamaan.

Mitä ovat pikavipit ilman luottotietojen tarkastusta?

Pikavippejä ei ole mahdollista saada ilman luottotietojen tarkastusta, mutta lainaa voi silti saada useammilta tarjoajilta! Palveluiden joustaessa yhä useammin, nykypäivänä myös luottotiedottomat ovat oikeutettuja pikavippeihin ja joillain yrityksillä luoton saamiseen edellytetään vain kännykkäliittymä. Eli lainkaan mahdoton ajatus pikavippi ilman luottotietoja ei ole! Paras tapa saada pikavippi luottotiedottomille, on saada joku takaajaksi kulutusluotolle tai muulle lainalle. Tässä tapauksessa lainaa haluava pyytää esimerkiksi sukulaisen tai kaverin takamaan lainaansa, jolloin se myönnetään herkemmin, paremmilla mahdollisuuksilla ja suuremmilla summilla. Samalla molemmilla lainan osapuolilla on kevyempi mieli, kun laina tulee maksetuksi, vaikka lainaaja itse ei siihen pystyisikään. Luottotietojen takaisin saaminen on kuitenkin se keino, millä aukeaa taas kaikki ovet joustavaan arkeen ja uusiin lainoihin, joten jotta maksuhäiriömerkinnät poistuvat tulee lainat ja velat maksaa mahdollisimman pian pois.

Palkkapäivä lainat ilman luottotietojen tarkastusta ?

Palkkapäivä lainat ovat yhdysvalloista lähtöisin olevat lainat, joissa rahaa lainataan palkkatodistusta vastaan. Lainojen määrät olivat usein pieniä ja ne maksettiin takaisin suoraan palkkapäivänä, jolloin lainaajalla ei ollut niin suurta mahdollisuutta menettää sijoitustaan. Suomessa palkkapäivälainaa kutsutaan pienlainaksi, pikalainaksi, pikavipiksi tai pikaluotoksi. Näihin kulutusluotto lainoihin ei tarvita vakuuksia ja ne ovat usein lyhytaikaisia. Summat vaihtelevat kymmenistä euroista yleensä tuhanteen ja niiden hankkiminen on helppoa suoraan netistä tai vaikka tekstiviestillä.

Suomessa pienlainoja alettiin antamaan 2000 ‚Äď luvun puoliv√§liss√§ ja niiden suosio nousi nopeasti. Lainahakemuksen tekeminen on netti maailmassa √§√§rett√∂m√§n helppoa ja lainap√§√§t√∂ksen saa vain minuuteissa. Sama koskee my√∂s rahoja, sill√§ pikavippi on tilill√§ heti. Takaisinmaksuun varataan yleens√§ kuukausi aikaa, mutta se voi olla my√∂s vain viikkoja. Pisimmill√§√§n ne ylt√§v√§t vuosiin.

Myös pienlainoja on mahdollista ilman luottotietoja, muttei ilman luottotietojen tarkastusta. Vaikka maksuhäiriö merkintä löytyisikin, voidaan hakijalle myöntää laina tietyillä ehdoilla. Ehdot vaihtelevat palvelun tarjoajasta riippuen, mutta usein niihin kuuluu tarkat säännöt, takaajia, takuusummia tai vähintään puhelinliittymän omistaminen. Ja tietenkin Suomessa lainan hakijan täytyy olla suomalainen.

Kuinka lainata rahaa ilman luottotietojen tarkastusta?

Pikavippi ilman luottotietoja on mahdollinen, vaikkei ihan yhtä mutkatonta olisikaan kun luottotiedot omaavilla hakijoilla. Tässä on kuitenkin oltava tarkkana, sillä kaikki pikavippi paikat jotka palvelua mainostavat eivät oikeasti sitä tarjoa. Ota siis huomioon alla olevat asiat:

  • Mainostus – osa yrityksist√§ tarjoaa mainoslauseissa ‚Äúpikavippi ilman luottotietoja‚ÄĚ, eli pikavippej√§ ilman ja pienlainoja my√∂s luottotiedottomille. Kannattaa kuitenkin tarkastaa tarkkaan kyseisen yrityksen s√§√§nn√∂t, jotta l√∂ytyy tieto onnistuuko t√§m√§ tosiaan. Asiakkaita yritet√§√§n my√∂s saada vierailemaan erilaisilla sivustoilla, jotta k√§vij√§m√§√§r√§t kasvaisivat ja sivusto nousisi esimerkiksi hakukoneiden tuloksissa ylemm√§s. Jotta v√§ltyt√§√§n pettymykselt√§, lainap√§√§t√∂ksen tullessa hyl√§ttyn√§ takaisin vaikka sivuja on toisin mainostettu, tulee tutustua kyseisen yrityksen omiin s√§√§nt√∂ihin, jotka l√∂yt√§v√§t erikseen yrityksen omilta sivuilta. Kun s√§√§nt√∂ihin on tarkasti tutustuttu, voi paljon huolellisimmin mielin l√§hte√§ miettim√§√§n lainan hakemista ja ollaan taas askelta l√§hemp√§n√§ lainan saamista. Toinen vaihtoehto on esimerkiksi l√§hett√§√§ viesti√§ suoraan asiakaspalveluun, jolloin yrityksen omat ty√∂ntekij√§t voivat vastata kaikkiin mielt√§ painaviin kysymyksiin.
  • Mink√§lainen yritys sit√§ tarjoaa? Toinen seikka mik√§ tulee ottaa huomioon, kun lainaa luottotiedottomalle tarjoava yritys l√∂ytyy, on mietti√§ miksi yritys haluaa tarjota luottotiedottomalle henkil√∂lle. T√§m√§ henkil√∂ on jo aikaisemmin osoittanut olevansa ainakin kerran kyvyt√∂n maksamaan lainaansa, tai muita kuluja, joten miksi yritys ottaisi riskin tarjoamalla t√§lle uuden mahdollisuuden maksukyvytt√∂myyteen? Yksi vaihtoehto on se, ett√§ yritys antaa mahdollisuuden todistaa luottoa esimerkiksi takaajan tai takuusumman avulla. N√§in se varmistuu ett√§ maksut tulevat takaisin tilille, eik√§ asiaa tarvitse vied√§ perint√§√§n asti. Toinen vaihtoehto on se, ett√§ yritys on niin ep√§toivoinen asiakkaiden suhteen, ett√§ tarvitsee my√∂s lainaa ilman luottotietoja palvelun. T√§m√§ ei kovinkaan usein anna hyv√§√§ kuvaa yrityksen toiminnasta, ja onkin syyt√§ tutustua mink√§laiset ehdot pikavippi luottotiedottomalle sopimukseen tarjotaan.
  • Kannattaako se hankkia? Henkil√∂kohtaisesti on mietitt√§v√§, kannattaako lainaa hankkia. Vaikka edess√§ olisikin tiukka tilanne, onko pikavippi vaihtoehto siit√§ pois, vai olisiko esimerkiksi j√§rkev√§mp√§√§ yritt√§√§ sopia maksusuunnitelmaa sen tahon kanssa, jolle on velkaa. Pikavippi on hyv√§ vaihtoehto kun tiedet√§√§n ett√§ maksu varmasti onnistuu ja se voikin auttaa paljon antamalla joustoa tilanteeseen. Se ett√§ joskus maksuh√§iri√∂ tilanne olikin edess√§, ei tarkoita v√§ltt√§m√§tt√§ ettei henkil√∂ pystyisi suoriutumaan uudesta lainasta.

Jos kuitenkin pikavippi luottotiedottomalle hankitaan epätoivoisessa tilanteessa viimeisenä apukeinona, on lopputulos harvoin hyvä. Jos ongelmat on jo syvälliset, kannattaa miettiä tuleeko niihin lisätä sellainen laina, joka helposti johtaa jo lyhyen ajan sisällä uuteen maksumerkintään. Kun ei ole tiedossa pystyykö lainaa maksamaan takaisin, pikavippiä ei kannata missään nimessä hankkia. Jos tiedetään että kuukaudessa voidaan maksaa vain rajoitettu määrä takaisin, tulee maksusuunnitelma tehdä sen mukaisesti. Nämä on otettava hyvin tarkkaan huomioon kun haetaan lainaa luottotiedot menettäneenä henkilönä, sillä nopeasti edessä on velkakierre, josta ei pääse eroon kovinkaan helposti. Mitä syvemmälle kierteeseen uppoaa, sitä useammin siitä yritetään päästä eroon uusilla veloilla, joka taas johtaa taas uuteen velkakierteeseen ja pahoihin ongelmiin.

  • Muut mahdollisuudet – kun eteen tulee tilanne jossa lainan ottaminen on ehdottomasti tarpeellista ja rahaa on jostain saatava, voidaan mietti√§ muitakin vaihtoehtoja. N√§ihin kuuluu esimerkiksi sosiaalitoimiston luukulla k√§yminen. T√§t√§ vaihtoehtoa v√§ltet√§√§n rahaongelmissa usein h√§pe√§n ja vaivalloisen prosessin takia. Jotta apua saa valtiolta, tulee k√§yd√§ l√§vitse pitk√§ ja vaivalloinen prosessi, jossa k√§yd√§√§n kattavasti l√§pi useammat taloudelliset osat hakijan el√§m√§ss√§. Sen lis√§ksi tukea saanut syyn√§t√§√§n tarkasti kulujen suhteen, mik√§ tuntuu usein hiukan tunkeilevalle hakijasta. Samalla h√§pe√§ k√§ytt√§√§ valtion palveluita on usealla jatkuvasti l√§sn√§ ja pikavippien tuoma mahdollisuus hoitaa asiat yksityisesti on houkutteleva vaihtoehto. Jos uudet pikavipit viev√§t kuitenkin vaan syvempiin ongelmiin, on tiedossa viel√§ suurempi h√§pe√§, joten v√§lill√§ on mietitt√§v√§ kumpi on t√§rke√§mp√§√§, k√§yt√§nn√∂llisyys vai ylpeys.

Muutenkin voi yrittää saada rahaa eri keinoin kuin pikavippien kautta. Esimerkiksi sukulaisilta tai kavereilta rahaa ei ole koskaan hauska lainata, mutta jos mahdollinen lähde on tiedossa kannattaa se käyttää. Lainasta voi tehdä vaikka sopimuksen ja jos taaskin ylpeys on esteenä, voi kaverille tai muulle lainaajalle maksaa vaikka korkoa lainasta, jolloin lainaajakin hyötyy tästä. Kannattaa myös miettiä onko itsellä jo valmiina jotain mitä voi myydä tai pantata, jolloin lainaa ei tarvita ollenkaan. Netissä kaikenlaisen tavaran myyminen on entistä helpompaa ja lähes kaikesta voi saada edes hiukan tuottoa. Vaikkei tämä kattaisi koko velkatarvetta, voi se vähentää mahdollisesti otettavan pikavipin summaa.

 

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI