Lainaa 18 vuotiaille

Lainapaikka Min lainasumma Max lainasumma Ikäraja Max laina-aika Hae lainaa
1 € 2000 € 18v. 144 kuukautta Hae lainaa
50 € 2000 € 18v. 12 kuukautta Hae lainaa
50 € 50000 € 18v. 180 kuukautta Hae lainaa
20 € 2250 € 18v. 90 päivää Hae lainaa
2000 € 5000 € 18v. 24 kuukautta Hae lainaa
20 € 2250 € 18v. 90 päivää Hae lainaa
20 € 2250 € 18v. 90 päivää Hae lainaa
20 € 2250 € 18v. 90 päivää Hae lainaa
500 € 50000 € 18v. 180 kuukautta Hae lainaa
100 € 3000 € 18v. 34 kuukautta Hae lainaa
100 € 3000 € 18v. 34 kuukautta Hae lainaa
20 € 2250 € 18v. 90 päivää Hae lainaa
800 € 6000 € 18v. 48 kuukautta Hae lainaa
800 € 6000 € 18v. 48 kuukautta Hae lainaa
 

Min lainasumma: 1 €

Max lainasumma: 2000 €

Ikäraja: 18v.

Max laina-aika: 144 kuukautta

Min lainasumma: 50 €

Max lainasumma: 2000 €

Ikäraja: 18v.

Max laina-aika:12 kuukautta

Min lainasumma: 50 €

Max lainasumma: 50000 €

Ikäraja: 18v.

Max laina-aika: 180 kuukautta

Min lainasumma: 20 €

Max lainasumma: 2250 €

Ikäraja: 18v.

Max laina-aika: 90 päivää

Min lainasumma: 2000 €

Max lainasumma: 5000 €

Ikäraja: 18v.

Max laina-aika:24 kuukautta

Min lainasumma: 20 €

Max lainasumma: 2250 €

Ikäraja: 18v.

Max laina-aika: 90 päivää

Min lainasumma: 20 €

Max lainasumma: 2250 €

Ikäraja: 18v.

Max laina-aika: 90 päivää

Min lainasumma: 20 €

Max lainasumma: 2250 €

Ikäraja: 18v.

Max laina-aika: 90 päivää

Min lainasumma: 500 €

Max lainasumma: 50000 €

Ikäraja: 18v.

Max laina-aika: 180 kuukautta

Min lainasumma: 100 €

Max lainasumma: 3000 €

Ikäraja: 18v.

Max laina-aika: 34 kuukautta

Katso kaikki lainat

Min lainasumma: 100 €

Max lainasumma: 3000 €

Ikäraja: 18v.

Max laina-aika: 34 kuukautta

Min lainasumma: 20 €

Max lainasumma: 2250 €

Ikäraja: 18v.

Max laina-aika: 90 päivää

Min lainasumma: 800 €

Max lainasumma: 6000 €

Ikäraja: 18v.

Max laina-aika:48 kuukautta

Min lainasumma: 800 €

Max lainasumma: 6000 €

Ikäraja: 18v.

Max laina-aika: 48 kuukautta

Mitä ovat pikavipit 18 vuotiaille?

Myös 18 vuotiaan on mahdollista saada pikavippi, ihan niin kuin kaikkien muidenkin. 18 vuoden iässä henkilö lasketaan täysi – ikäiseksi, eikä lainaa tietenkään saa myöntää alaikäisille henkilöille. Kaikki paikat eivät kuitenkaan tarjoa lainoja näin nuorille hakijoille, mutta se ei tarkoittaisi ettei sopivia palveluja löytyisi.

Pikavippi on siitä kätevä, että sen voi hankkia netin välityksellä, eikä tarvita sen kummempia käyntejä pankissa tai rahojen odottelua. Rahat ovat heti tilillä, tai vähintään seuraavana päivänä, mikäli vippi hakemus on laitettu sisään yön aikana. Tämän jälkeen rahoja pääsee heti käyttämään, mikä onkin kätevää kaikkien kannalta.

Maksusuunnitelmista voi myös valita itselleen sopivimman, vaikkakin lyhyissä maksuajoissa on tietenkin pienemmän korot, kuin usean vuoden ajalle ulottuvissa lainan maksuissa. Mikäli 18 vuotiaalla on takaaja, tai jostain syystä äärettömän hyvät tulot tai paljon säästöjä, on mahdollista saada lähes minkä kokoinen laina tahansa. Pikavippi 18v on kuitenkin mahdollista saada myös ilman näitä vaatimuksia, mutta tällöin summat harvoin yltävät kymmeniin tuhansiin euroihin. Silti siitä on paljon hyötyä ja iloa käyttäjälle, jolla tuskin onkaan vielä tarvetta useampien tuhansien eurojen sijoituksiin.

Parhaimmat pikavippi tarjoukset löytyy vertailemalla eri luottospesialisteja, joiden tiedot löytyy helposti netistä. Usein näissä on myös heti esillä onko palvelua pikavippi 18 vuotiaalle yrityksen listalla, vai ei.

Mistä voi lainata rahaa 18 v ikäisenä?

Pikavippi 18 vuotiaalle onnistuu helposti netin välityksellä ja prosessi on sekä nopea, että helppo. Pikavippi on heti tilillä eikä kummempia tarvita. Lainaa voi saada myös pankista, mutta tämä on usein vaivalloisempi prosessi ja vaatii tarkemman syynäyksen kuin pikavippien kanssa. Jotta sopiva pikavippi 18v löytyy juuri omiin tarpeisiin, tulee tehdä lainavertailuja, joiden avulla löytyy se oikea yritys tarjoamaan sellaisen palvelun joka täyttää kaikki tarpeet ja vaatimukset lainaa kohtaan.

Mitä muita vaatimuksia on lainan saannille?

Lainan saannille on yleisenä vaatimuksena maksutietojen kunnossa olo, vaikkakin lainaa voi nykyään saada myös, jos hakijalla on maksuhäiriö merkintä luottotiedoissa. Tässä tapauksessa lainaajalla täytyy olla takuusumma, takaaja, tai esimerkiksi puhelinliittymä, riippuen siitä mitä lainaspesialisti vaatii. Pikavippi 18v on tarjolla vain tietyissä yrityksissä, joten kaikista ei 18 vuoden ikäinen pysty rahaa lainaamaan.

Tilanteet joissa voit tarvita lainaa 18v?

Pikavippi 18v täyttäneille tulee usein oikeaan tarpeeseen, vaikka sitä voidaankin käyttää myös esimerkiksi huvituksiin. Yleensä 18 vuotiaalla on edessään suuria muutoksia, lukion kokeet lähestyvät, työelämään pitäisi astua, mahdollisesti haussa olisi oma asunto ja ehkä vanhemmat ovat lopettaneet vaikka puhelinlaskun maksamisen. Yleisimpiä syitä sille, miksi 18 vuotias ottaa lainan, löytyy listana alta:

  • Uusi asunto ja sisustaminen – osalla nuorista on heti suuri tarve muuttaa omilleen, tai vanhemmat ovat jopa voineet heittää nuoren pihalle tämän tultua vihdoin täysi – ikäiseksi. Joka tapauksessa uuteen kotiin muuttaminen vaatii hiukan pääomaa, eikä sitä kaikilla ole tarpeeksi säästössä, tai tiukassa paikassa ollenkaan. Jotta uuteen asuntoon muuttaminen löytyy, on ensin löydettävä sopiva paikka. Useimmin ensin muutetaan vuokralle ja tämä vaatii omat kustannuksensa. Kun saadaan pikavippi 18v heti tilille, voidaan maksaa esimerkiksi vuokra takuus saman tien, jolloin asunnon saanti on varmaa, eikä sitä menetetä muille hakijoille. Samalla vuokraisännän luotto vuokraajaa kohtaan kasvaa, kun tiedetään että tämä pystyy heti takaamaan maksamisen. Takuuvuokran ja vuokran lisäksi rahaa tarvitaan muutossa usein myös sisustukseen. Vanhempien luota voidaan saada esimerkiksi sänky ja vaikka työpöytä, mutta harvemmin kahvinkeittimet, mikrot, astiat tai muut tarpeelliset saadaan matkaan. Pikavippi 18 vuotiaalle mahdollistaa uuden kodin sisustamisen pienelläkin summalla, jolloin muuttaminen omilleen on huomattavasti miellyttävämpää ja kaikki oleellinen, esimerkiksi pesukoneesta verhoihin, on mahdollista hankkia. Usein muuttoon saadaan apua kavereilta tai sukulaisilta, mutta joissain tapauksissa voi joutua vuokraamaan muuttoauton ja muuta tarvittavaa, jolloin kulut nousevat taas. Lainaa 18v on tähänkin mainio vaihtoehto, varmistaen että kaikki onnistuu uuden alun koittaessa.
  • Auto ja autokortti – pikavippi 18v täyttäneille on myös mainio tapa rahoittaa esimerkiksi autokoulua. Ensinnäkin autokoulujen hinnat ovat nykyään jo niin korkeat, ettei niitä oikein pystytä kerralla maksamaan ja mitä useammassa erässä sen maksaa, sitä enemmän lisäkuluja menee. Oli tarkoituksena maksaa ajokoulu sitten yhdessä, tai useammassa erässä, on pikavippi mainio tapa saada avustusta kortin hankintaan. Auto voi olla välttämätön kulkuväline työelämän alkaessa, joten ajokortti on korvaamaton väline, sekä siihen että työpaikalle pääsee, että mahdollisen työn saamiseksi! Jos ajokortti löytyy jo, voi pikavippi 18v ikäisille soveltua myös auttamaan ensimmäisen auton hankinnassa. Suomessa käytettyjä pieniä autoja saadaan suhteellisen halvalla ja tämä pysytään useinkin kattamaan pikavipin voimin. Autokaupat eivät välttämättä myönnä lainaa tai maksusopimusta näin nuorelle, varsinkaan ilman takuita tai takaajia, joten pikavipillä kaupat onnistuvat heti ja nuori pääsee maksamaan sitä luotontarjoajalle vähitellen kuukausierissä.
  • Koulukirjat ja valmennuskurssit – 18 vuotiaana monet ovat eri elämän vaiheissa, osa opiskelemassa ja osa siirtymässä työelämään. Joka tapauksessa uusi alku ja aikuisuuteen astuminen kaikkien vastuiden kera, vaatii alkupääomaa ja pikavippi 18v ikäisille on mainio esimerkiksi koulunkäyntiä avittamaan. Oli sitten ammattikoulussa, tai lukiossa, tarvitaan kirjoja, välineitä ja muuta tarvittavaa jotta valmistuminen toivotuin arvosanoin on mahdollista. Useat ammattikoulut vaativat opiskelijaa hankkimaan omat välineensä ja näihin voi helposti mennä satoja euroja. Välineitä täytyy myös huoltaa ja uusia ostaa kulutuksen mukaan. Jotta vaikka kampaamokoulussa opiskelevan ei tarvitse häväistä itseään leikkaamalla ruostuneilla keittiösaksilla, on hyvä ottaa pikavippi, jolla tuliterät sakset saadaan käyttöön. Myös lukio vie paljon rahaa, vaikka kirjat ostaisikin käytettyinä. Toinen mikä tämän ikäisiä alkaa lähestymään, on ylioppilas kirjoitukset, sekä pääsykokeet vaikka yliopistoon. Harvoin yliopistoon päästään sisään omin avuin, vaan opiskeluja ja oppimista tukemaan otetaan erilaisia valmennuskursseja. Nämä eivät kuitenkaan ole ilmaisia ja hinnat vaihtelevat sadoista euroista tuhansiin. Maksu onnistuu taas erissä, ja vaikka pikavippi 18 vuotiaalle ei olisikaan koko tarvittavan summan kokoinen, päästään sillä hyvin alkuun ja yliopistoon pääsemisen mahdollisuus kasvaa.
  • Matkustelu – Täysi – ikäiseksi vihdoin tulleen tekee usein mieli nähdä hiukan maailmaa, omia kotikontuja pidemmälle. Oli kyseessä sitten reissu Lapin tuntureille, risteily turvalliseen Tukholmaan, tai vaikka kuukauden reppureissu Intiassa, on pikavippi 18v heti tilille tulossa ja viemässä matkaa taas eteenpäin. Näin saadaan sivistyttyä taas vähän ja matkallakin on turvallisempi mieli, kun tiedetään että nettiyhteyden päässä on uusi laina, jos jotain sattuisi tapahtumaan ja lisää varoja pitäisi saada nopeasti.
  • Laskujen ja kulujen kattaminen – kulujen kattaminen on yksi pikavippi 18v yleisimmistä käyttökuluista ja tähän kuuluu kaikki esimerkiksi sähkölaskuihin, bensoihin ja vaikka ruokaostoksiin. Koska palkkapäivä ei aina mene yksi yhteen menojen ja laskujen eräpäivien kanssa, pikavippi mahdollistaa laskujen maksamisen aikataulun mukaisesti ja sen, että ruokaa riittää myös viimeisille päiville ennen uuden palkan tulemista. Hyvin usein pikavippi 18v ikäisillä onkin tapa luoda joustavaa arkea, jolloin sitä käytetään luottokortin tapaan. Edellisen kuun menot maksetaan vipeillä, joka katetaan heti seuraavasta palkasta. Maksettujen vippien jälkeen on aina mahdollisuus ottaa uusi vippi kuluvalle kuulle, mikäli sitä tarvitaan. Kunhan maksut pikavipistä hoitaa ajallaan, ei ongelmaa synny ja koska tämän tyyppiset lainat ovat hyvin lyhytaikaisia, ei korkoja pääse kauheasti edes kertymään.
  • Huvitukset ja pieni hauskanpito – toisin kuin useimmilla muilla ikäluokilla, Lainaa 18v aikuisille käytetään joskus myös huvitteluun ja erilaisiin rientoihin. Tämä on mainio tapa päästä mukaan vaikka risteilylle tai baarikierrokselle, jolle ei muuten pääsisi koska palkka tulee juuri viikonlopun mukaan. Sama koskee myös harrastuksien korkeita kertamaksuja, jotka saadaan pikavipin avulla tasattua useammalle kuulle.

Miksi pitäisi harkita tarkkaan, tarvitseeko lainaa 18 vuotiaana?

Yhä useammalla suomalaisella on jatkuvia velkaongelmia, joista on vaikea päästä eroon. Vaikka pikavippi 18v ikäisille toimii mainiosti, kunhan maksut hoidetaan ajallaan ja ongelmitta, jättää osa nuorista maksuasiat heittiöille.

Nopein tapa saada maksuhäiriö merkintä luottotietoihin on jättää maksamatta pikavipit ja muut lainat, sillä näiden lyhennyserien laiminlyönti voi johtaa merkinnän saamiseen jo 60 päivää eräpäivän jälkeen. Jotta pikavippi 18v on mahdollisimman riskitön ja täyttää sen tarpeen, mitä varten se otetaan, tulee harkita seuraavia asioita.

  • Tarvitaanko lainaa oikeasti? Hyvin usein nuorilla tulee eteen tilanne, jossa esimerkiksi sosiaalisesta kanssakäymisestä on jäämässä paitsi rahanpuutteen takia, tai vaikka uusin kännykkä olisi huomattavasti vanhaa parempi. Näissä tilanteissa houkutus ottaa pikavippi voi kasvaa hyvin suureksi, mutta on kuitenkin pidettävä pää kylmänä ja mietittävä tarvitaanko lainaa oikeasti. Vaikka rientoihin lähteminen olisikin mukavaa, se ei ehkä olisi sen arvoista, varsinkin kun otetaan huomioon että pikavipistä joutuu maksamaan korot ja kulut. Sama koskee uusimman puhelimen hankintaa, jos vanha puhelin toimii hyvin, on turha lähteä tuhlaamaan tyhjällä kukkarolla uuteen. Tai vaikka puhelin olisikin vaihdon tarpeessa, voi silti harkita vanhemman, tai vähemmän kalliin version hankkimissa.
  • Minkälainen laina – aika on sopiva? Mitä lyhyempi laina – aika on, sitä vähemmän kuluja siihen usein tulee. Jos pikavippi otetaan esimerkiksi kuukauden viimeisille päiville, jotta saadaan ruokaa ennen palkkapäivää, voi lyhyt maksuaika toimia. Koska palkan tulopäivä tiedetään ja lainan takaisinmaksu mahdollisuus on varmaa, kannattaa käyttää hyväksi lyhyen maksuajan etuja. Jos kuitenkin takaisinmaksu aikataulu ei ole täysin selvillä, tai on mahdollista että sitä joutuu myöhemmin pitkittämään, on syytä harkita pidempää maksuaikaa. Vaikka näissä kulut ovat lyhyttä maksuaikaa suuremmat, ovat ne silti huomattavasti edullisemmat kuin lyhyen ajan maksujen viivästysmaksut. Joten ennen lainan hankkimista tulee selvittää onnistuuko takaisinmaksu realistisesti millä aikataululla ja tehdä maksusuunnitelma sen mukaan. Näin vältytään epämukavilta yllätyksiltä helpommin.
  • Minkälainen summa täyttää tarpeet? Aina on mukavampi ottaa hiukan enemmän, jotta senttejä ei tarvitse pyöritellä, mutta on muistettava ettei kyseessä ole ilmainen raha. Sen minkä tänään lainaa, joutuu huomenna maksamaan korkojen kera, eli mitä suuremman summan lainaa sitä enemmän joutuu ylimääräistä myös maksamaan. Ei siis kannata lainata kuin juuri sen verran mitä tarvitsee, jottei joudu tilanteeseen jossa on lainannut pikavippi 18v ikäisenä jo tuhansien eurojen edestä.
  • Pystytäänkö kulut varmasti kattamaan? Ennen kaikkea, kun otetaan pikavippi 18v ikäisenä, on muistaa miettiä realistisesti onko mahdollisuutta maksaa lainaa takaisin. Lainoissa myöhästymiskulut ovat äärettömän suuret ja vaikka jokin lasku vaatisikin pikaista maksua, voi sen myöhästyminen kustantaa vähemmän, kuin myöhästyneen pikavipin kulut. Ja vaikka myös pikavippi 18v heti tilille houkutteleekin kätevyytensä ja nopeutensa takia, pitää pitää pää kylmänä ja järki kädessä kun lainaa hankitaan.

 

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI