Lainaa 18 vuotiaille

‚ā¨
kuukautta

Lainapaikka
Min lainasumma
Max lainasumma
Ikäraja
Max laina-aika
Hae lainaa
Min lainasumma:
500 ‚ā¨
Max lainasumma:
10000 ‚ā¨
Ikäraja:
18v.
Max laina-aika:
60 kuukautta
Min lainasumma:
500 ‚ā¨
Max lainasumma:
70000 ‚ā¨
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
1000 ‚ā¨
Max lainasumma:
60000 ‚ā¨
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
100 ‚ā¨
Max lainasumma:
60000 ‚ā¨
Ikäraja:
18v.
Max laina-aika:
240 kuukautta
Min lainasumma:
1000 ‚ā¨
Max lainasumma:
60000 ‚ā¨
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
1000 ‚ā¨
Max lainasumma:
60000 ‚ā¨
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
500 ‚ā¨
Max lainasumma:
60000 ‚ā¨
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
500 ‚ā¨
Max lainasumma:
60000 ‚ā¨
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
1000 ‚ā¨
Max lainasumma:
50000 ‚ā¨
Ikäraja:
23v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
2000 ‚ā¨
Max lainasumma:
60000 ‚ā¨
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
1000 ‚ā¨
Max lainasumma:
60000 ‚ā¨
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
Min lainasumma:
1000 ‚ā¨
Max lainasumma:
60000 ‚ā¨
Ikäraja:
20v.
Max laina-aika:
180 kuukautta
odota hetki…

Mitä ovat pikavipit 18 vuotiaille?

My√∂s 18 vuotiaan on mahdollista saada pikavippi, ihan niin kuin kaikkien muidenkin. 18 vuoden i√§ss√§ henkil√∂ lasketaan t√§ysi ‚Äď ik√§iseksi, eik√§ lainaa tietenk√§√§n saa my√∂nt√§√§ alaik√§isille henkil√∂ille. Kaikki paikat eiv√§t kuitenkaan tarjoa lainoja n√§in nuorille hakijoille, mutta se ei tarkoittaisi ettei sopivia palveluja l√∂ytyisi.

Pikavippi on siitä kätevä, että sen voi hankkia netin välityksellä, eikä tarvita sen kummempia käyntejä pankissa tai rahojen odottelua. Rahat ovat heti tilillä, tai vähintään seuraavana päivänä, mikäli vippi hakemus on laitettu sisään yön aikana. Tämän jälkeen rahoja pääsee heti käyttämään, mikä onkin kätevää kaikkien kannalta.

Maksusuunnitelmista voi myös valita itselleen sopivimman, vaikkakin lyhyissä maksuajoissa on tietenkin pienemmän korot, kuin usean vuoden ajalle ulottuvissa lainan maksuissa. Mikäli 18 vuotiaalla on takaaja, tai jostain syystä äärettömän hyvät tulot tai paljon säästöjä, on mahdollista saada lähes minkä kokoinen laina tahansa. Pikavippi 18v on kuitenkin mahdollista saada myös ilman näitä vaatimuksia, mutta tällöin summat harvoin yltävät kymmeniin tuhansiin euroihin. Silti siitä on paljon hyötyä ja iloa käyttäjälle, jolla tuskin onkaan vielä tarvetta useampien tuhansien eurojen sijoituksiin.

Parhaimmat pikavippi tarjoukset löytyy vertailemalla eri luottospesialisteja, joiden tiedot löytyy helposti netistä. Usein näissä on myös heti esillä onko palvelua pikavippi 18 vuotiaalle yrityksen listalla, vai ei.

Mistä voi lainata rahaa 18 v ikäisenä?

Pikavippi 18 vuotiaalle onnistuu helposti netin välityksellä ja prosessi on sekä nopea, että helppo. Pikavippi on heti tilillä eikä kummempia tarvita. Lainaa voi saada myös pankista, mutta tämä on usein vaivalloisempi prosessi ja vaatii tarkemman syynäyksen kuin pikavippien kanssa. Jotta sopiva pikavippi 18v löytyy juuri omiin tarpeisiin, tulee tehdä lainavertailuja, joiden avulla löytyy se oikea yritys tarjoamaan sellaisen palvelun joka täyttää kaikki tarpeet ja vaatimukset lainaa kohtaan.

Mitä muita vaatimuksia on lainan saannille?

Lainan saannille on yleisenä vaatimuksena maksutietojen kunnossa olo, vaikkakin lainaa voi nykyään saada myös, jos hakijalla on maksuhäiriö merkintä luottotiedoissa. Tässä tapauksessa lainaajalla täytyy olla takuusumma, takaaja, tai esimerkiksi puhelinliittymä, riippuen siitä mitä lainaspesialisti vaatii. Pikavippi 18v on tarjolla vain tietyissä yrityksissä, joten kaikista ei 18 vuoden ikäinen pysty rahaa lainaamaan.

Tilanteet joissa voit tarvita lainaa 18v?

Pikavippi 18v täyttäneille tulee usein oikeaan tarpeeseen, vaikka sitä voidaankin käyttää myös esimerkiksi huvituksiin. Yleensä 18 vuotiaalla on edessään suuria muutoksia, lukion kokeet lähestyvät, työelämään pitäisi astua, mahdollisesti haussa olisi oma asunto ja ehkä vanhemmat ovat lopettaneet vaikka puhelinlaskun maksamisen. Yleisimpiä syitä sille, miksi 18 vuotias ottaa lainan, löytyy listana alta:

  • Uusi asunto ja sisustaminen – osalla nuorista on heti suuri tarve muuttaa omilleen, tai vanhemmat ovat jopa voineet heitt√§√§ nuoren pihalle t√§m√§n tultua vihdoin t√§ysi ‚Äď ik√§iseksi. Joka tapauksessa uuteen kotiin muuttaminen vaatii hiukan p√§√§omaa, eik√§ sit√§ kaikilla ole tarpeeksi s√§√§st√∂ss√§, tai tiukassa paikassa ollenkaan. Jotta uuteen asuntoon muuttaminen l√∂ytyy, on ensin l√∂ydett√§v√§ sopiva paikka. Useimmin ensin muutetaan vuokralle ja t√§m√§ vaatii omat kustannuksensa. Kun saadaan pikavippi 18v heti tilille, voidaan maksaa esimerkiksi vuokra takuus saman tien, jolloin asunnon saanti on varmaa, eik√§ sit√§ menetet√§ muille hakijoille. Samalla vuokrais√§nn√§n luotto vuokraajaa kohtaan kasvaa, kun tiedet√§√§n ett√§ t√§m√§ pystyy heti takaamaan maksamisen. Takuuvuokran ja vuokran lis√§ksi rahaa tarvitaan muutossa usein my√∂s sisustukseen. Vanhempien luota voidaan saada esimerkiksi s√§nky ja vaikka ty√∂p√∂yt√§, mutta harvemmin kahvinkeittimet, mikrot, astiat tai muut tarpeelliset saadaan matkaan. Pikavippi 18 vuotiaalle mahdollistaa uuden kodin sisustamisen pienell√§kin summalla, jolloin muuttaminen omilleen on huomattavasti miellytt√§v√§mp√§√§ ja kaikki oleellinen, esimerkiksi pesukoneesta verhoihin, on mahdollista hankkia. Usein muuttoon saadaan apua kavereilta tai sukulaisilta, mutta joissain tapauksissa voi joutua vuokraamaan muuttoauton ja muuta tarvittavaa, jolloin kulut nousevat taas. Lainaa 18v on t√§h√§nkin mainio vaihtoehto, varmistaen ett√§ kaikki onnistuu uuden alun koittaessa.
  • Auto ja autokortti – pikavippi 18v t√§ytt√§neille on my√∂s mainio tapa rahoittaa esimerkiksi autokoulua. Ensinn√§kin autokoulujen hinnat ovat nyky√§√§n jo niin korkeat, ettei niit√§ oikein pystyt√§ kerralla maksamaan ja mit√§ useammassa er√§ss√§ sen maksaa, sit√§ enemm√§n lis√§kuluja menee. Oli tarkoituksena maksaa ajokoulu sitten yhdess√§, tai useammassa er√§ss√§, on pikavippi mainio tapa saada avustusta kortin hankintaan. Auto voi olla v√§ltt√§m√§t√∂n kulkuv√§line ty√∂el√§m√§n alkaessa, joten ajokortti on korvaamaton v√§line, sek√§ siihen ett√§ ty√∂paikalle p√§√§see, ett√§ mahdollisen ty√∂n saamiseksi! Jos ajokortti l√∂ytyy jo, voi pikavippi 18v ik√§isille soveltua my√∂s auttamaan ensimm√§isen auton hankinnassa. Suomessa k√§ytettyj√§ pieni√§ autoja saadaan suhteellisen halvalla ja t√§m√§ pysyt√§√§n useinkin kattamaan pikavipin voimin. Autokaupat eiv√§t v√§ltt√§m√§tt√§ my√∂nn√§ lainaa tai maksusopimusta n√§in nuorelle, varsinkaan ilman takuita tai takaajia, joten pikavipill√§ kaupat onnistuvat heti ja nuori p√§√§see maksamaan sit√§ luotontarjoajalle v√§hitellen kuukausieriss√§.
  • Koulukirjat ja valmennuskurssit – 18 vuotiaana monet ovat eri el√§m√§n vaiheissa, osa opiskelemassa ja osa siirtym√§ss√§ ty√∂el√§m√§√§n. Joka tapauksessa uusi alku ja aikuisuuteen astuminen kaikkien vastuiden kera, vaatii alkup√§√§omaa ja pikavippi 18v ik√§isille on mainio esimerkiksi koulunk√§ynti√§ avittamaan. Oli sitten ammattikoulussa, tai lukiossa, tarvitaan kirjoja, v√§lineit√§ ja muuta tarvittavaa jotta valmistuminen toivotuin arvosanoin on mahdollista. Useat ammattikoulut vaativat opiskelijaa hankkimaan omat v√§lineens√§ ja n√§ihin voi helposti menn√§ satoja euroja. V√§lineit√§ t√§ytyy my√∂s huoltaa ja uusia ostaa kulutuksen mukaan. Jotta vaikka kampaamokoulussa opiskelevan ei tarvitse h√§v√§ist√§ itse√§√§n leikkaamalla ruostuneilla keitti√∂saksilla, on hyv√§ ottaa pikavippi, jolla tuliter√§t sakset saadaan k√§ytt√∂√∂n. My√∂s lukio vie paljon rahaa, vaikka kirjat ostaisikin k√§ytettyin√§. Toinen mik√§ t√§m√§n ik√§isi√§ alkaa l√§hestym√§√§n, on ylioppilas kirjoitukset, sek√§ p√§√§sykokeet vaikka yliopistoon. Harvoin yliopistoon p√§√§st√§√§n sis√§√§n omin avuin, vaan opiskeluja ja oppimista tukemaan otetaan erilaisia valmennuskursseja. N√§m√§ eiv√§t kuitenkaan ole ilmaisia ja hinnat vaihtelevat sadoista euroista tuhansiin. Maksu onnistuu taas eriss√§, ja vaikka pikavippi 18 vuotiaalle ei olisikaan koko tarvittavan summan kokoinen, p√§√§st√§√§n sill√§ hyvin alkuun ja yliopistoon p√§√§semisen mahdollisuus kasvaa.
  • Matkustelu – T√§ysi ‚Äď ik√§iseksi vihdoin tulleen tekee usein mieli n√§hd√§ hiukan maailmaa, omia kotikontuja pidemm√§lle. Oli kyseess√§ sitten reissu Lapin tuntureille, risteily turvalliseen Tukholmaan, tai vaikka kuukauden reppureissu Intiassa, on pikavippi 18v heti tilille tulossa ja viem√§ss√§ matkaa taas eteenp√§in. N√§in saadaan sivistytty√§ taas v√§h√§n ja matkallakin on turvallisempi mieli, kun tiedet√§√§n ett√§ nettiyhteyden p√§√§ss√§ on uusi laina, jos jotain sattuisi tapahtumaan ja lis√§√§ varoja pit√§isi saada nopeasti.
  • Laskujen ja kulujen kattaminen – kulujen kattaminen on yksi pikavippi 18v yleisimmist√§ k√§ytt√∂kuluista ja t√§h√§n kuuluu kaikki esimerkiksi s√§hk√∂laskuihin, bensoihin ja vaikka ruokaostoksiin. Koska palkkap√§iv√§ ei aina mene yksi yhteen menojen ja laskujen er√§p√§ivien kanssa, pikavippi mahdollistaa laskujen maksamisen aikataulun mukaisesti ja sen, ett√§ ruokaa riitt√§√§ my√∂s viimeisille p√§iville ennen uuden palkan tulemista. Hyvin usein pikavippi 18v ik√§isill√§ onkin tapa luoda joustavaa arkea, jolloin sit√§ k√§ytet√§√§n luottokortin tapaan. Edellisen kuun menot maksetaan vipeill√§, joka katetaan heti seuraavasta palkasta. Maksettujen vippien j√§lkeen on aina mahdollisuus ottaa uusi vippi kuluvalle kuulle, mik√§li sit√§ tarvitaan. Kunhan maksut pikavipist√§ hoitaa ajallaan, ei ongelmaa synny ja koska t√§m√§n tyyppiset lainat ovat hyvin lyhytaikaisia, ei korkoja p√§√§se kauheasti edes kertym√§√§n.
  • Huvitukset ja pieni hauskanpito – toisin kuin useimmilla muilla ik√§luokilla, Lainaa 18v aikuisille k√§ytet√§√§n joskus my√∂s huvitteluun ja erilaisiin rientoihin. T√§m√§ on mainio tapa p√§√§st√§ mukaan vaikka risteilylle tai baarikierrokselle, jolle ei muuten p√§√§sisi koska palkka tulee juuri viikonlopun mukaan. Sama koskee my√∂s harrastuksien korkeita kertamaksuja, jotka saadaan pikavipin avulla tasattua useammalle kuulle.

Miksi pitäisi harkita tarkkaan, tarvitseeko lainaa 18 vuotiaana?

Yhä useammalla suomalaisella on jatkuvia velkaongelmia, joista on vaikea päästä eroon. Vaikka pikavippi 18v ikäisille toimii mainiosti, kunhan maksut hoidetaan ajallaan ja ongelmitta, jättää osa nuorista maksuasiat heittiöille.

Nopein tapa saada maksuhäiriö merkintä luottotietoihin on jättää maksamatta pikavipit ja muut lainat, sillä näiden lyhennyserien laiminlyönti voi johtaa merkinnän saamiseen jo 60 päivää eräpäivän jälkeen. Jotta pikavippi 18v on mahdollisimman riskitön ja täyttää sen tarpeen, mitä varten se otetaan, tulee harkita seuraavia asioita.

  • Tarvitaanko lainaa oikeasti? Hyvin usein nuorilla tulee eteen tilanne, jossa esimerkiksi sosiaalisesta kanssak√§ymisest√§ on j√§√§m√§ss√§ paitsi rahanpuutteen takia, tai vaikka uusin k√§nnykk√§ olisi huomattavasti vanhaa parempi. N√§iss√§ tilanteissa houkutus ottaa pikavippi voi kasvaa hyvin suureksi, mutta on kuitenkin pidett√§v√§ p√§√§ kylm√§n√§ ja mietitt√§v√§ tarvitaanko lainaa oikeasti. Vaikka rientoihin l√§hteminen olisikin mukavaa, se ei ehk√§ olisi sen arvoista, varsinkin kun otetaan huomioon ett√§ pikavipist√§ joutuu maksamaan korot ja kulut. Sama koskee uusimman puhelimen hankintaa, jos vanha puhelin toimii hyvin, on turha l√§hte√§ tuhlaamaan tyhj√§ll√§ kukkarolla uuteen. Tai vaikka puhelin olisikin vaihdon tarpeessa, voi silti harkita vanhemman, tai v√§hemm√§n kalliin version hankkimissa.
  • Mink√§lainen laina ‚Äď aika on sopiva? Mit√§ lyhyempi laina ‚Äď aika on, sit√§ v√§hemm√§n kuluja siihen usein tulee. Jos pikavippi otetaan esimerkiksi kuukauden viimeisille p√§iville, jotta saadaan ruokaa ennen palkkap√§iv√§√§, voi lyhyt maksuaika toimia. Koska palkan tulop√§iv√§ tiedet√§√§n ja lainan takaisinmaksu mahdollisuus on varmaa, kannattaa k√§ytt√§√§ hyv√§ksi lyhyen maksuajan etuja. Jos kuitenkin takaisinmaksu aikataulu ei ole t√§ysin selvill√§, tai on mahdollista ett√§ sit√§ joutuu my√∂hemmin pitkitt√§m√§√§n, on syyt√§ harkita pidemp√§√§ maksuaikaa. Vaikka n√§iss√§ kulut ovat lyhytt√§ maksuaikaa suuremmat, ovat ne silti huomattavasti edullisemmat kuin lyhyen ajan maksujen viiv√§stysmaksut. Joten ennen lainan hankkimista tulee selvitt√§√§ onnistuuko takaisinmaksu realistisesti mill√§ aikataululla ja tehd√§ maksusuunnitelma sen mukaan. N√§in v√§ltyt√§√§n ep√§mukavilta yll√§tyksilt√§ helpommin.
  • Mink√§lainen summa t√§ytt√§√§ tarpeet? Aina on mukavampi ottaa hiukan enemm√§n, jotta senttej√§ ei tarvitse py√∂ritell√§, mutta on muistettava ettei kyseess√§ ole ilmainen raha. Sen mink√§ t√§n√§√§n lainaa, joutuu huomenna maksamaan korkojen kera, eli mit√§ suuremman summan lainaa sit√§ enemm√§n joutuu ylim√§√§r√§ist√§ my√∂s maksamaan. Ei siis kannata lainata kuin juuri sen verran mit√§ tarvitsee, jottei joudu tilanteeseen jossa on lainannut pikavippi 18v ik√§isen√§ jo tuhansien eurojen edest√§.
  • Pystyt√§√§nk√∂ kulut varmasti kattamaan? Ennen kaikkea, kun otetaan pikavippi 18v ik√§isen√§, on muistaa mietti√§ realistisesti onko mahdollisuutta maksaa lainaa takaisin. Lainoissa my√∂h√§stymiskulut ovat √§√§rett√∂m√§n suuret ja vaikka jokin lasku vaatisikin pikaista maksua, voi sen my√∂h√§styminen kustantaa v√§hemm√§n, kuin my√∂h√§styneen pikavipin kulut. Ja vaikka my√∂s pikavippi 18v heti tilille houkutteleekin k√§tevyytens√§ ja nopeutensa takia, pit√§√§ pit√§√§ p√§√§ kylm√§n√§ ja j√§rki k√§dess√§ kun lainaa hankitaan.
 

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI