Blogimerkintöjä

Mitä etuja on rahan lainaamiselle netistä?

Internet on muuttanut lainaamisen maailman täysin ja kaukana ovat ne ajat, jolloin uutta autoa varten vedettiin päälle hienoin puku kaapin nurkasta ja tähdättiin pankkiin johtajan puheille, toiveissa saada rahoitus autolle. Henkilökohtaiset lainat netissä on heti saatavilla ja niihin voi hakea vaikka kalsareissa keikkuessa. On myös monia sivustoja jotka ovat tarjoavat yhä uudenlaisempia ja erilaisempia vaihtoehtoja ja paketteja lainalle, jolloin lainaaminen ei ole enää pankkien monopolin alla. Nettilainojen yleisyys on kasvanut suurta vauhtia viimeisimmän 10 vuoden aikana ja sen suosio kasvaa jatkuvasti ja tätä vauhdittaa yhä suurempia summia mahdollistavat lainaajat. Erilaiset ja monipuoliset paketit tyydyttävät usein kaikkien hakijan tarpeet, varsinkin kun niitä päästään itse muokkaamaan tarpeen mukaan. Tietenkin netin lainat sisältävät sellaisia etuja, mihin perinteiset lainat eivät pysty ja tämän takia niistä onkin tullut suosituimpia lainaamisen muotoja.

Vaikkakin joskus voi tuntua, että perinteisestä pankista lainaaminen on turvallisempaa kuin netistä lähes nimettömältä taholta lainaaminen, ei se pidä enää paikkaansa. Tämän takia yhä useampi henkilö uskaltautuu ottaa lainan netistä ja alla on lueteltuna 5 etua, jonka takia netti lainaan päädytään:

1. Sopii hyvin tiukkoihin tilanteisiin

Useimmat ihmiset yrittävät kattaa ja suunnitella menojaan tulojensa, sekä taloudellisen tilanteensa, mukaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista, koska kaikkea ei voida ennustaa. Joskus lainan tarve voi yllättää ja rahaa tarvitaankin todella nopeasti. Näissä tilanteissa ei voida odottaa että perinteiset lainantarjoajat aukeavat, käyvät lävitse pitkän prosessin lainan hakuun liittyen ja hyväksyvät lainan. Netti lainat sopivat täydellisesti taloudellisiin kriiseihin, joska usein niiden saaminen kestää vain muutamasta minuutista tuntiin. Toinen tärkeä ja kätevä tekijä nettilainan saannissa on se, ettei syytä lainan hakemiselle tarvitse perustella mitenkään ja lainasta saadut rahat voi käyttää juuri siihen kohteeseen, mihin halutaan.

2. Kätevyys

Yksi parhaimmista netti lainojen ominaisuuksista, verrattuna perinteisiin lainoihin, on niiden kätevyys. Hakeminen ja koko lainan käsittely prosessi on äärettömän yksinkertainen ja sen voi suorittaa suomaan omasta kodista käsin. Tarvitsee vain täyttää hakemus netissä ja se voidaan hyväksyä jopa minuuteissa, jolloin tulee lainaa heti tilille. Kaikki kommunikaatio lainaajan kanssa tapahtuu netin välityksellä, eli useita reissuja pankkiin ei tarvitse tehdä, jotta keskustelu työntekijän kanssa onnistuu.

3. Helpompi saada hyväksytty päätös

Taloudellisen tilanteen muuttuessa jatkuvasti, pankit ovat kiristäneet kriteerejä lainan hakijoille ja muuttavat ehtojaan jatkuvasti. Netti lainat ja niiden tarjoajat eivät ole usein näin vaativia hakijoita kohtaan, jolloin lainaa heti voi saada helpommin, riippuen tietenkin luottotiedoista ja muista tekijöistä. Pikalaina voidaan saada jopa silloin, kuin luottotiedot on mennyt tai taloudellinen tilanne on hyvin huono. Tämä on yksi suurimmista tekijöistä, miksi päädytään ottamaan laina netistä.

4. Matalammat kulut

Vaikka tämä toki vaihtelee usean tekijän johdosta ja siihen vaikuttaa esimerkiksi lainan suuruus, maksuaika ja hakijan henkilökohtaiset tiedot, voivat nettilainat tarjota edullisempia vaihtoehtoja kuin perinteiset lainat. Tämä sopii varsinkin sellaisille hakijoille, jotka haluavat kulujen olevat selvät ja tiedolla yksinkertaisesti, sekä avoimesti, heti lainaa haettaessa. Näin esimerkiksi todellinen vuosikorko on heti nähtävillä, eikä yllättäviä kuluja pääse syntymään, jos sopimusta ja sen ehtoja noudatetaan.

*REKLAAMI

5. Monipuolisuus

Netin lainat ovat muuttaneet markkinoita myös sillä, että ne tarjoavat entistä monipuolisemmat vaihtoehdot löytää sellainen laina, joka sopii itselle. Usean tarjoajan takia kilpailu on kovaa ja esimerkiksi tarjouksista ja kuluttomista lainoista voi nauttia jokainen lainanhakija. Myös vertaileminen on helppoa, koska tarjoajien tiedot on selvästi esillä, jokaisen lainapaketin kohdalla.

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI