Arvostelu

Vivus Arvostelu

vivus

Vivusta on nimitetty jopa yhdeksi parhaaksi rahoitusyhtiöksi tällä hetkellä. Vivus tarjoaa asiakkailleen pikalainoja. Yhtiö on tullut tunnetuksi suomalaisille esimerkiksi sen medianäkyvyyden kautta. Moni suomalainen onkin ottanut Vivuksen tarjoaman pikalainan äkilliseen rahantarpeeseen. Vivus pikalainat ovat loistava vaihtoehto silloin, kun rahan tarve yllättää. Vivuksen palvelu on huipputasoa ja he palvelevat asiakkaitaan monipuolisesti monen eri kanavan kautta. Kaikki uudet pikalainat vuonna 2018 kiinnostavat varmasti monia suomalaisia kuluttajia, eikä olisi yllätys, jos moni niistä löytyisi Vivuksen kautta.

Näkyvä markkinointi on tehnyt tehtävänsä, ja Vivus on noussut nopeasti suomalaisten tietoisuuteen. Vivus pikavippi on suosittu tuote, ja yhtiö tarjoaa jopa korotonta ensilainaa. Voit ottaa Vivus lainaa esimerkiksi 10-400 euron välillä ja voit olla varma, että ensimmäinen laina on aina täysin koroton. Vivus laina voi olla oiva ratkaisu pieneen rahantarpeeseen ja se on varsin houkutteleva vaihtoehto varsinkin ensilainan ottajalle.

Vivus laina

Vivus laina tarjoaa markkinoiden yksiä parhaimpia pikalainoja. Myös takaisinmaksuajat ovat lyhyitä: laina maksetaan takaisin yleensä kuukauden kuluessa. Vivus lainaa rahaa ympäri Eurooppaa ja on kaikkiaan luotettava lainanantaja. Vivus on osa 4Finance-konsernia ja toimii Suomen lomassa myös Tanskassa, Ruotsissa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa, Espanjassa, Georgiassa, Tšekissä ja Bulgariassa. 4Finance on aloittanut toimintansa Suomessa vuonna 2009, ja sillä on markkinoilla myös muita lainatuotteita. Esimerkiksi Fleksiluotto.fi toimii myös yhtiön alaisuudessa. Vivuksen pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Vivus on siis osa suurempaa konsernia, sillä 4Finance yhtiö on myöntänyt asiakkailleen yli kymmenen miljoonaa lainaa. Rahamäärässä puhutaan siis miljardeista euroista. Yhtiö on solminut myös merkittäviä sponsori-sopimuksia Jokereiden ja Pelicansien kanssa.

Vivus myöntää myös avointa lainaa, jolloin rahaa voi halutessaan nostaa myös lisää. Vivus lisälaina palvelee hyvin silloin, kun rahavaroja tarvitaankin vielä vähän enemmän. Kyse ei kuitenkaan ole kuukausimaksullisesta joustoluotosta, sillä nostoissa on sama päivämäärä. Se tekeekin Vivuksen lainatuotteesta varsin erikoisen ja se erottuu markkinoilla monista muista lainatuotteista. Voit maksaa kaikki nostamasi summat kerralla pois.

*REKLAAMI

Saadaksesi Vivuksen lainan sinun tulee olla vähintään 20-vuotias Suomessa asuva henkilö. Vivus ikäraja on siis varsin matala, sillä useat lainapalvelut edellyttävät jopa 24-vuoden ikää. Myös nuoret aikuiset saavat lainaa Vivuksen kautta. Hakijalla ei myöskään saa olla maksuhäiriöitä eikä maksamattomia laskuja muissa 4Finance Oy:n lainapalveluissa. Lainaa ottaessasi sinun kannattaa aina tehdä huolellinen Vivus maksusuunnitelma, jotta mahdollisilta maksuvaikeuksilta vältytään. Lainaa tulee muutenkin aina ottaa oman maksukyvyn mukaan.

Lainan kustannukset

Ennen lainan ottamista kannattaa tarkastaa lainan todelliset kustannukset, jotta myöhemmiltä yllätyksiltä voidaan välttyä. Vivus-lainan kokonaishinta on yleensä varsin kohtuullinen silloin, kun laina maksetaan takaisin ajallaan. Jos verrataan markkinoiden muihin lainanantajiin pärjää Vivus hyvin kilpailussa. Jos esimerkiksi nostat lainaa maksimisumman verran 2010 euroa, on lainan vuosikorko 2016,41 %. Todellinen vuosikorko on 573,01 %. Jos laina kuitenkin maksetaan takaisin 30 päivän laina-ajalla kerralla pois, on takaisinmaksettava summa 2351 euroa.

Vivus lainan ottaminen

Vivuksella saat käyttöösi moni palveluita ja etuja. Yhtiö on onnistunut erottautumaan markkinoilla huolellisesti suunnitelluilla palveluillaan. Vivuksella on puolellaan monia etuja, jotka houkuttelevat asiakkaita:

  • Uusi asiakas saa 10-400 euron suuruisen ensilainan täysin ilman kuluja
  • Vanhat asiakkaat voivat saada myös suurempia lainoja. Tällä hetkellä vanha asiakas voi hakea lainaa 10-2010 euron välillä
  • Lainat ovat vakuudettomia, eikä erillisiä vakuuksia tai takaajia tarvita
  • Lainahakemuksen voi täytyy helposti verkossa osoitteessa vivus.fi
  • Hakemuksen yhteydessä voit valita itsellesi sopivan laina-ajan 3-30 päivän väliltä. Tarvittaessa Vivus tarjoaa myös pidennettyä maksuaikaa. Vivus eräpäivän siirto onnistuu pienen lisämaksun kautta
  • Lainan saaminen Vivuksen kautta on erittäin nopeaa: laina on tililläsi 15 minuutin kuluessa. Vivus siirtää lainarahaa viikon jokaisena päivänä klo 7-23 välisenä aikana
  • Vivuksella on laadukas suomenkielinen asiakaspalvelu
  • Vivus maksusuunnitelma myöhässä oleville laskuille voi auttaa kiperässä tilanteessa

Kannattaa kuitenkin itse tutustua lainaehtoihin ja Vivuksen palveluluihin ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Luoton myöntäminen

Vivus myöntää lainoja 20-vuotta täyttäneille Suomessa asuville henkilöille. Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää. Lisäksi lainansaajalla tulee olla suomalainen pankkitili. Lainaa hakiessa asiakkaan on rekisteröidyttävä luotonantajan palveluun ja tunnistauduttava luotonantajan tarjoamalla tavalla.
Ensimmäisellä kerralla Vivus-lainaa hakevalle voidaan myöntää maksimissaan 400 euron suuruinen laina. Jo olemassa oleville asiakkaille myönnettävän lainanmäärä on yli 2000 euroa. Vivuksen tarjoama palvelu on siitä joustava, että asiakkaalla on mahdollisuus nostaa nostettavan lainan määrää luottorajan puitteissa. Saat luottorajasi määrän helposti selville luottosopimuksesta tai omasta henkilökohtaisesta profiilista.

Hae ensimmäistä lainaa

Voit hakea lainaa netissä, hakiessasi lainaa ensimmäisen kerran Vivuksen kautta. Pääset helposti tunnistautumaan Vivuksen palveluun ja luomaan oman asiakasprofiilin. Näin lainan hakeminen on myöhemmin vieläkin helpompaa. Muista, että ensimmäinen laina on kuluton, joten kannattaa hyödyntää tämä Vivuksen palvelussa.

Oletko jo Vivuksen asiakas?

Jos olet aikaisemmin ottanut lainaa Vivuksen kautta, sinulla pitäisi jo olla käytössäsi asiakasprofiili. Voit asiakkaana hakea lainaa oman profiilisi kautta. Tässä vaiheessa lainan saaminen on todella nopeaa: pikalainan saa tililleen yleensä 15 minuutin kuluessa.

Mikäli sinulla on käytössäsi niin sanottu avoin laina, voit nostaa lisää lainaa saamaasi luottorajaan saakka. Kannattaa kuitenkin muistaa, että luoton eräpäivä ei muutu noston myötä. Uuden noston voi tehdä helposti omassa profiilissa tai soittamalla numeroon 0600 550 750. Vivus asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9-17.

Vivus-lainan takaisinmaksu

Vivuksella takaisinmaksu hoituu joustavasti. Kannattaa kuitenkin aina ennen lainanottamista tehdä henkilökohtainen takaisinmaksusuunnitelma. Kaikki Vivus-lainat maksetaan käytännössä nopeasti takaisin, joten sinulla tulisi olla tulot jo tiedossa. Laskun eräpäivää voi halutessaan siirtää 14 tai 30 päivää. Kuten aikaisemmin mainittu, tästä peritään pieni maksu. Vivus osamaksu ei valitettavasti ole mahdollinen, mutta voit toki lyhentää lainaa haluamasi mukaan laina-ajan puitteissa. Jos sinulla tulee koskaan vaikeuksia laskun maksun kanssa, kannattaa olla yhteydessä Vivuksen asiakaspalveluun. Voitte yhdessä sopia uudesta maksusuunnitelmasta ja näin saat lisäaikaa laskun maksuun. Vivus perintä lähettää sinulle aivan varmasti muistutusmaksun, mutta kannattaa kuitenkin olla yhteydessä asiakaspalveluun ennen, kun asia on niinkään pitkällä.

Asiakaspalvelu

Vivus antaa asiakkailleen laadukasta asiakaspalvelua. Voit lähestyä heitä esimerkiksi lainan hakemiseen liittyvissä kysymyksissä ja erilaisissa ongelmatilanteissa. Puhelimitse tavoitat asiakaspalvelun arkisin klo 9-17. Voi kuitenkin olla helpompaa asioida chatin kautta. Moni laina-asiakas suosiikin nykyään verkossa olevan livechatin käyttöä asioiden hoitamiseksi. Halutessasi voit laittaa myös sähköpostia. Sähköposteihin vastataan Vivuksella asiakaspalvelun aukioloaikojen mukaisesti. Löydät Vivus yhteystiedot helposti yrityksen verkkosivuilta osoitteessa vivus.fi. Vaikka Vivus aukioloajat ovatkin hieman rajalliset, voit kuitenkin hakea lainoja milloin vain. Rahat siirretään tilille klo 7-23 välisenä aikana viikon jokaisena päivänä. Kannattaa ennen lainan ottamista lukea Vivus kokemuksia verkosta. Vivus on palvellut suomalaisia lainanhakijoita jo vuosien kokemuksella, joten kannattaa ehdottomasti tutustua tähän lainantarjoajaan hieman paremmin.

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI